Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Βαρβάτο» ταμείο με… βροχή από γκολ!

Κοινοποίηση

Μετά τη μεσοβδόμαδη δράση με Champions και Europa League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται και πάλι στη σέντρα την Παρασκευή. Επιλογές υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη και εμείς θα πάμε «δυνατά» με τα πολλά γκολ στο κουπονι οπαπ.

Μονακό – Νιμ

Συνέχισε στη μετριότητα η Μονακό που δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τουλούζ. Πλήρωσε τις σημαντικές της απουσίες και «κόλλησε» στο 1-1 με τους «μοβ». Την Τρίτη, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League -αν και προηγήθηκε- γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με σκορ 2-1. Στον αντίποδα, η Νιμ, απέδειξε στην έδρα της Μπορντό πόσο… σκληροτράχηλη ομάδα είναι, καταφέρνοντας να πάρει το 3-3. Αντιμετωπίζει ωστόσο σημαντικά αμυντικά προβλήματα και τα 12 τέρματα παθητικό προβληματίζουν. Το γεγονός πάντως πως οι φιλοξενούμενοι δεν κάθονται πίσω αλλά παίζουν επιθετικά, δίνει πολλές πιθανότητες τόσο στο G/G, όσο και στο over 2.5. Αν τα αγοράσουμε σε combo, μοιάζει safe και καλοπληρωμένη επιλογή.

Ουέσκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Την ήττα με σκορ 1-0 από τη Ράγιο Βαγεκάνο γνώρισε η Ουέσκα, στο πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας στην Primera Division. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έπιασαν τα συνηθισμένα τους στάνταρ. Από την άλλη, τη δεύτερη σερί ήττα της γνώρισε και η Σοσιεδάδ με σκορ 2-1 από τη Μπαρτσελόνα στο Σαν Σεμπαστιάν. Οι Βάσκοι έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τους τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια για τον τερματοφύλακα Ρούγι. Σε κάθε περίπτωση, η Ουέσκα θα ψάξει τα γκολ και μπορεί να τα βρει. Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανότατοι στην κόντρα και το over 2.5 έχει πολλές πιθανότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα