Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Κόλλησαν στο μηδέν Ατρόμητος και Ξάνθη στο Περιστέρι

Κοινοποίηση

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 για τη 2η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες και μάταια οι δύο ομάδες δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο Ατρόμητος και Ξάνθη δεν είχαν καθόλου καλό ρυθμό και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στη μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 11′ ο Κουλούρης έκανε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο και ο Ατρόμητος πλησίασε το γκολ στο 81′, αλλά ο Ζίβκοβιτς έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Γιαννούλη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήραν αυτό που τους άξιζε.

Κίτρινες: Γιαννούλης, Ρισβάνης – Μπαξεβανίδης, Σιλά,

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκούλας (Θεσσαλίας)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (75′ Ενσικουλού), Βασιλακάκης, Μπρούνο (46′ Μούγιακιτς), Μανούσος (61′ Ούμπιδες), Κουλούρης

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Ντε Λούκας, Φασίδης, Καντά (73′ Κάστρο), Κίκε Μπουλ (38′ Κοβάσεβιτς)ά, Γέντρισεκ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα