Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σμαρώ: Το «αηδόνι» της Ξάνθης στο Δ’ ΣΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση



Σμαρώ: Το «αηδόνι» της Ξάνθης υπηρετεί στην μπάντα του Δ’ ΣΣ – Την είδαμε στην υποδοχή του ΑΝΥΕΘΑ και την ακούσαμε να τραγουδάει.

Κάθε άνθρωπος έχει την δική του ιστορία. Μια ιστορία που αρκεί να καθίσεις να την ακούσεις για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είναι ο καθένας μας.

Βέβαια τη Σμαρώ πρώτα την είδαμε με το εντυπωσιακό της κρουστό στην μπάντα του Δ΄ΣΣ και μετά την ακούσαμε να τραγουδάει.

Η πρώτη εικόνα ήταν στην υποδοχή του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα στην έδρα του Δ’ ΣΣ. Εκεί  μαζί με όλους τους συναδέλφους της παρατάχθηκαν και υποδέχθηκαν τον υπουργό κατά τα προβλεπόμενα.

Λίγο αργότερα στο πεδίο βολής μια ακόμα υποδοχή προέβλεπε τη συμμετοχή της μπάντας του Δ’ ΣΣ.

Η Σμαρώ δεν βρέθηκε τυχαία στην μπάντα. Προέρχεται από μουσική οικογένεια και όταν βρήκε την ευκαιρία, να ντυθείσ το χακί δεν το πολυσκέφτηκε. Κατέθεσε αίτηση και μέσα σε ελάχιστο διάστημα φορούσε το χακί και ασχολιόταν με τη μουσική.

Λίγοι άνθρωποι μιλάνε με πάθος για το επάγγελμά τους και η Σμαρώ είναι ένας από αυτούς.

Η μπάντα του Δ’ ΣΣ είναι ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης αλλά και του Στρατού. Θα τους βρείτε να διασκεδάζουν με μεγάλο ρεπερτόριο τους στρατιωτικούς στη λέσχη και στα ΚΑΑΥ, αλλά και στις μεγάλες εκδηλώσεις του σχηματισμού.

Παρόντες είναι και στις μεγάλες γιορτές της πόλης. δείτε για παράδειγμα ένα βίντεο από την συμμετοχή τους στις περυσινές εκληδώσεις στην Ξάνθη.

armyvoice.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα