Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Θράκη: Ζητούν βοήθεια για τα φάρμακα του μικρού Χ. Θεοδωρίδη

Κοινοποίηση



7.000 ευρώ χρειάζονται άμεσα

Tην οικονομική συνδρομή των συμπολιτών του ζητά ο πατέρας του μικρού Χρήστου, Παναγιώτης Θεοδωρίδης προκειμένου ο μικρός που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας να γίνει απολύτως καλά.
Τον μικρό Χρήστο παρακολουθεί γιατρός από την Αγ. Πετρούπολη αλλά το κόστος της θεραπείας είναι πολύ ακριβό. Μέχρι της 11 Οκτωβρίου η οικογένεια Θεοδωρίδη πρέπει να βρεί 7.000 ευρω ώστε ο μικρός Χρήστος να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει φάρμακα που είναι ακριβά καθώς είναι φάρμακα έρευνας.

Ο Μικρός Χρήστος έχει κλείσει το καλοκαίρι τα 7 χρόνια όμως το πρόβλημα υγείας του ξεκίνησε από ένα εμβόλιο που έκανε σε ηλικία 4,5 μηνών του προκάλεσε πολλά προβλήματα. ο Χρήστος δε μιλούσε, και δεν περπατούσε μέχρι τα 3,5 χρόνια του, “οι γιατροί του έδιναν όπως λέει ο πατέρας του λάθος αγωγές με αποτέλεσμα το σώμα του να τοξικοποιηθεί.”

Χρειάστηκε 1 με 1,5 χρόνο για να αρχίσει το σώμα του Χρήστου να καθαρίζει με τη νέα αγωγή που του έδινε ο καινούριος γιατρός που τον παρακολουθεί και ο Χρήστος να έχει πλέον ίαση κατά 60 %.Αυτή τη στιγμή περπατάει, αρθρώνει κάποιες λέξεις άλλα δεν μπορεί ν ανέβει σκαλοπάτια και δεν κάνει κρίσεις σπασμού τόσες όσες έκανε παλιότερα, κι αυτές μειώθηκαν κατά πολύ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η οικογένεια δεν έχει χρήματα να συνεχίσει την θεραπεία του μικρού που συνολικά θα κοστίσει 80.000 ευρώ, ο πατέρας εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ως φύλακας στη ΔΕΗ, παίρνει πολύ λίγα χρήματα και η σύζυγος είναι κομμώτρια. Για το λόγω αυτό ζητούν την οικονομική στήριξη απ όποιον έχει την οικονομκή δυνατότητα να προσφέρει ώστε να γίνει εντελώς καλά ο μικρός Χρήστος κάτι που διαβεβαιώνουν οι γιατροί από την Αγ. Πετρούπολη.
Στη φωτο: Ο πατέρας του μικρού Χρήστου, Παναγιώτης Θεοδωρίδης / ert.gr

Το τηλέφωνο του κυρίου Θεοδωρίδη είναι 6974374957. APΙΘΜΟΣ ΛOΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5353-060327-546 IBAN: GR91 0172 3530 0053 5306 0327 546 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΘEOΔΩPIΔHΣ ΠANAΓIΩTHΣ TOY ΓEΩPΓIOY

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα