Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΛ κατά Ξάνθης: “Η ομάδα που έκανε παράγοντα τον πιο στημένο διαιτητή”

Κοινοποίηση



Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη με αναφορές σε Γιώργο Κασναφέρη, Χρήστο Πανόπουλο, αλλά και τον διαιτητή, Γιώργο Λάμπρου.

Η Ξάνθη νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Λάρισας μετά την πρώτη ανακοίνωση στην εξέλιξη του ματς – διαμαρτυρόμενη για την αποβολή του Ζίζιτς στο 43ο λεπτό – εξέδωσε και δεύτερη (κατά την ροή του παιχνιδιού).

Λίγο μετά τη δεύτερη αποβολή (Καρανίκας στο 73′) και το αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπρίτο στον Γκόλια (80′), οι “βυσσινί” εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της ομάδας της Θράκης με αναφορές σε Κασναφέρη, Πανόπουλο, Μητρόπουλο, αλλά και το διαιτητή, Γιώργο Λάμπρου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:
“Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρος της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πως θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα..

Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9… Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους!

Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!”

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα