Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Arxondasbet.com: Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Κοινοποίηση



Διαβάστε από το πρωί τα δωρεάν προγνωστικά του Άρχοντα και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στο στοίχημα σήμερα.

Πριν να περάσουμε στο κυρίως θέμα, να σας ενημερώσουμε πως στο ΑrxondasΒet.com -το αρχαιότερο site προγνωστικών στην Ελλάδα- θα δείτε και τις τελευταίες προσφορές* εγγραφής (μπόνους) στοιχηματικών εταιριών.

Οι προβολείς σήμερα Κυριακή πέφτουν στην συμπρωτεύουσα με το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚΣτοιχηματικά πάντως δύσκολα να ξεφύγει από το Under 2,5.
Στα άλλα δύο ζευγάρια της Κυριακής αξίζει η ισοπαλία στο Λεβαδειακός – Ξάνθη, αλλά και το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στον ΟΦΗ.
Μόλις ένα ματς στην Πρέμιερ Λίγκ, αλλά μπορεί να επιβεβαιωθεί το goal/goal στο Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας.
Στην Γερμανία παίζονται οι άσοι και στα δύο παιχνίδια και συγκεκριμένα στο Χέρτα – Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ – Μάιντζ.
Ελκυστική η Serie A, όπου ξεκινάμε με το διπλό της Αταλάντα στην έδρα της Κιέβο, αλλά και το goal/goal στο Πάρμα – Λάτσιο.
Το βράδυ όμως είναι το καλό και πρόκειται για το ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν. Προβάδισμα στον άσο και το 2,35 από την Stoiximan.
Δύσκολο δείχνει το πρόγραμμα στην Ισπανία, αλλά μπορούν να περάσουν το goal/goal στο Εϊμπάρ – Μπιλμπάο, αλλά και ο άσος της Μπέτις, με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ.
Θα συνεχίσουμε με αγώνες απο το πρόγραμμα της Δευτέρας με το Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης που κλείνει η έβδομη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ και οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, ενώ τα παιχνίδια ζωντανά σε Live Streaming στο mysport.gr
Ίσως πάρουν κάτι από το Περιστέρι και το Χ2 δεν είναι μακριά. Η την Άρσεναλ να υποδέχεται την Λέστερ και αν συνεχίσει την καλή της φόρμα που είχε πριν την διακοπή θα βγάλει τον άσο.
Έδρα θα στηρίξουμε και στο ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς η ταλαντούχα Σοσιεδάδ παίζει με την Χιρόνα. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και πληρώνει 1,73 στην Winmasters.
Ακόμα αξίζουν δύο over 2,5 στα . . . διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στον Άρχοντα
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα