Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Bet-on-arme.com: Προγνωστικά Champions League 03/10/18

Κοινοποίηση

Πριν περάσουμε στο κυριώς θέμα που είναι τα προγνωστικά champions league, να σας ενημερώσουμε ότι στο bet-on-arme.com μπορείτε να βρείτε μια λίστα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα
Πέρασε το κάκιστο σαββατοκύριακο για την στήλη μου και επανήλθαμε χθες στα ταμεία με μία πολύ καλή τριάδα και όσοι την ακολουθήσατε καλοφάγωτα. Πάμε στα σημερινά του Τσάμπιονς Λιγκ στηρίζοντας τον επιθετικό οίστρο και την φόρμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
737. Ατλέτικο Μαδρίτης- Μπριζ: Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι κυνικοί και αποτελεσματικοί. Η άμυνα δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, αλλά η Μπριζ παράγει φάσεις, δεν πρόκειται να αγωνιστεί παθητικά και κλειστά, γιατί είναι φύσει επιθετική ομάδα και έτσι θα πάω στον “1” μαζί με τα γκολ. 1 και οβερ 2.5 
738. Ντόρτμουντ- Μονακό: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν βρει φόρμα και σκοράρουν για πλάκα. Στον αντίποδα το σκηνικό είναι εντελώς αντίστροφο. Γκρίνια, κακές εμφανίσεις και άσχημο ξεκίνημα στο Σαμπιονά, ωστόσο η ποιότητα δεν κρύβεται στην γραμμή κρούσης. Αξίζει το ποντάρισμα στο οβερ 3.5, περιμένοντας ανοικτό παιχνίδι και πανδαισία από γκολ.
742. Τότεναμ- Μπαρτσελόνα: Από τρεις διαδοχικές γκέλες προέρχεται η Μπαρτσελόνα και η μουρμούρα προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι έκδηλη. Το κλίμα είναι τεταμένο και αν απόψε έρθει νέο στραπάτσο θα ζορίζουν περισσότερα τα πράγματα. Πολλές απουσίες στην Τότεναμ (Άλι, Έρικσεν, Βερτόνγκεν) αν και ανεβάζει ρυθμούς αποδίδοντας πλέον βάσει ικανοτήτων. Θέλει πολύ το διπλό η ομάδα της Καταλονίας και θεωρώ ότι θα εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις των Λονδρέζων. 2.
Bet-on-arme.com | Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα