Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η επίθεση της Μπριζ δεν… αστειεύεται

Κοινοποίηση

Τέρμα πλέον οι εθνικές (μέχρι το επόμενο «ραντεβού»), επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων και οι επιλογές στο στοιχημα προγνωστικα αυξάνονται.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Δύο από αυτές για σήμερα Παρασκευή, προκύπτουν από τη Jupiler League του Βελγίου. Εν μέσω αποκαλύψεων και… συλλήψεων για στημένα παιχνίδια το δεκαήμερο που πέρασε, μέχρι και ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Ιβάν Λέκο κλήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος η προετοιμασία της ομάδας, δεν ήταν η συνηθισμένη λόγω της απουσίας του, όμως η πρωταθλήτρια Βελγίου είναι ανώτερη από τη Βάασλαντ-Μπέβερεν. Άλλωστε θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα από την πρώτη ήττα στη σεζόν στη Λιέγη (3-1), που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση. Μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς εντός έδρας, οι τρεις με τέρματα εκατέρωθεν, όλες συνδυαστικά με over 2.5 γκολ.

Η Μπέβερεν από την πλευρά της «τρέχει» ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Σκοράρει σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα εκτός έδρας, ενώ παραδοσιακά στο «Γιαν Μπρέιντελ» βρίσκει δίχτυα, αλλά δεν παίρνει βαθμό. Η Μπριζ θα μπει δυνατά όπως σε κάθε εντός έδρας ματς, μπορεί να σκοράρει πάνω από ένα γκολ στο ημίχρονο. Το ποντάρισμα έχει επιβεβαιωθεί σε τέσσερα από τα πέντε ματς φέτος.

Τέλος, με βάση τα πολλά γκολ, επιλέγουμε το άσο συνδυαστικά με over 3.5 γκολ, καθώς η επίθεση των γηπεδούχων δεν… αστειεύεται!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα