Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπάρχει αξία στο Λονδίνο και… ευκαιρία στο Μιλάνο!

Κοινοποίηση

Συνέχεια στη δράση στην Ευρώπη την Τετάρτη, με τα Κύπελλα και τις εμβόλιμες αγωνιστικές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι της ημέρας. Εμείς, κρατάμε δύο «δυνατές» επιλογές σε γκολ και σημεία.

Μίλαν – Τζένοα

Επικράτησε δύσκολα με σκορ 3-2 της Σαμπντόρια και ο Τζενάρο Γκατούσο πήρε ανάσα στον πάγκο της. Οι δύο κολλητές ήττες της Μίλαν από Ίντερ και Μπέτις, είχαν φέρει υπό πίεση τον Ιταλό τεχνικό. Ωστόσο, μετά τη νίκη επί της ομάδας της της Γένοβας επανήλθαν οι ισορροπίες. Μάλιστα, με νίκη απόψε, πιάνει τη Λάτσιο στην τέταρτη θέση. Την ίδια ώρα, η Τζένοα έρχεται από το 2-2 στην έδρα της Ουντινέζε. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους «γκριφόνι» που βρίσκονται στα μέσα στην βαθμολογίας. Σε κάθε περίπτωση, οι «ροσονέρι» παρουσιάζουν αμυντικά κενά. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τα εκμεταλλευτούν και θεωρούμε αρκετά πιθανό να έχουμε γκολ εκατέρωθεν. Θα πάμε με το G/G.

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ

Έμεινε όρθια με δέκα παίκτες κόντρα στη Λέστερ και απέσπασε το 1-1. Έβγαλε πάθος στο παιχνίδι της, σε ένα παιχνίδι που εφόσον δεν έμενε με αριθμητικό μειονέκτημα, θα μπορούσε εύκολα να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Στον αντίποδα, η Τότεναμ έρχεται από την ήττα με σκορ 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, αυτή ήταν η πρώτη απώλεια. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα δεν είχε δεθχεί καν γκολ. Οι «σπερς» καλούνται μέσα σε μικρό διάστημα να αντεπεξέλθουν σε δύσκολο πρόγραμμα και πιθανότατα θα «κατέβουν» με ροτέισον απόψε. Για το λόγο αυτό, υπάρχει αξία αριστερά. Θα πάμε με τον άσο DNB.


Το κουπόνι του πάμε στοίχημα θα το βρεις εδώ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα