Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Hearts on fire…

Κοινοποίηση

Πάμε κατευθείαν στο σημερινό πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα στην Πρέμιερ Σκωτίας, αφού θα αφήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ για τους άλλους, τουλάχιστον για σήμερα.

Γράφει στο bet-hoven.net ο Πάνος Κοτσιμπός

Η επιλογή μας έρχεται από την εξ αναβολής αναμέτρηση της Νταντί με τη Χαρτς. Ακόμα μία τραγική εμφάνιση από τη Νταντί, η οποία παρά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, δείχνει να αδυνατεί να δείξει κάτι θετικό στο παιχνίδι της. Εχασε με τρομερή ευκολία εκτός έδρας από τη Λίβινγκστον με το βαρύτατο 4-0, σε ένα ματς στο οποίο από την αρχή ως το τέλος είχε το ρόλο του κομπάρσου. Ηταν η τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Στον αντίποδα, η Χαρτς επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την διακοπή των πρωταθλημάτων, αφού επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1 της Αμπερντίν, αλλά πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Παραμένει στην πρώτη θέση και έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί από τη δεύτερη Σέλτικ κατά έξι βαθμούς, ενώ παρότι ακολουθεί ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τη Σέλτικ, δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της.

Εχει τρεις νίκες σε τέσσερα εκτός έδρας ματς, μόνο από τη Ρέιντζερς έχασε, αλλά μεταξύ μας, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν μεταξύ τους φιλικές σχέσεις, δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό το ματς σοβαρά… Σε λογική θέση φαβορί βρίσκεται η ομάδα της Χαρτς στην αναμέτρηση με την κάκιστη Νταντί και η λογική λέει ότι η ομάδα του Λιβάιν δεν θα θελήσει να χάσει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, έστω και με ματς παραπάνω. Και με την άμυνα που έχει η Νταντί, έχει λογική το διπλό και over 1.5 στο 2.05.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα