Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Η παραδοχή της Ξάνθης: “Η κίτρινη στον Ντε Λούκας, ήταν κόκκινη”

Κοινοποίηση

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον νικηφόρο της αγώνα με την ΑΕΛ και αφού ειρωνεύτηκε τον Αλέξη Κούγια, παραδέχτηκε ότι ο Ντε Λούκας έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη. 

Η Ξάνθη νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι Βυσσινί ολοκλήρωσαν με εννέα ποδοσφαιριστές τον αγώνα, με αποτέλεσμα η θεσσαλική ΠΑΕ να βγάλει δύο ανακοινώσεις σε βάρος των διαιτητών, μία στην ανάπαυλα και μία στη διάρκεια του β΄μέρους.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε και αυτή ανακοίνωση, στην οποία αφού ειρωνεύτηκε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ακολούθως παραδέχτηκε ότι ο Ντε Λούκας (χαφ των Θρακιωτών) έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα και να μην του δοθεί απλά κίτρινη.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: “Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός «ανδρός» είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος.

Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε”.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα