Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά Άρχοντας: Ιταλία Serie A

Κοινοποίηση

Προγνωστικά Ιταλία Serie A στοarxondasbet.com

Με τρία ματς συνεχίζετα η αγωνιστική στην Serie A Ιταλίας σήμερα στον Άρχοντατου στοιχήματος.
Συγκεκριμένα έχουμε να κάνουμε με δύο φαβορί και ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι που παίζουμε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

Κάλιαρι – Μπολόνια (16.00)

Κάλιαρι: Εκεί που ξεκίνησε καλά άρχισε να πέφτει τελευταία η Κάλιαρι και βρέθηκε αναμενόμενα χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.
Εξάλλου, μετρά μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής (1-3-3) και θα ήθελε πολύ μια νίκη επί της Μπολόνια στην όγδοη αγωνιστική του Καμπιονάτο.
Μπολόνια: Κάτι αρχίζει να κάνει πλέον η Μπολόνια, αφού εκεί που δεν κέρδιζε, πλέον μετρά δύο νίκες στην τελευταία τριάδα αγώνων.
Μάλιστα έπαιξε με Ρόμα, Γιουβέντους και Ουντινέζε, οπότε δεν έχει να φοβηθεί κάτι σήμερα. Προτιμότερα τα 2-3 Goals.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 Goals (1.97) στον Stoiximan

Ουντινέζε – Γιουβέντους (19.00)

Ουντινέζε: Το καλό ξεκίνημα μάλλον έχει πάει στράφι για την Ουντινέζε, που μετρά δύο σερί ήττες από Λάτσιο και την Μπολόνια, που την έφεραν χαμηλά.
Μάλιστα, σήμερα έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά της και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ελπίζει σε κάτι θετικό.
Γιουβέντους: Κερδίζει από συνήθεια πλέον η Γιουβέντους, που ανεβάζει συνεχώς πάντως την απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Το «Φρίουλι» δεν ήταν ποτέ εύκολο γήπεδο για καμία ομάδα και οι γηπεδούχοι μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα για το Over 2,5.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5 (1.80) στην Vistabet

Έμπολι – Ρόμα (21.30)

Έμπολι: Λίγα πράγματα μέχρι τώρα η Έμπολι, που είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκτοτε είναι σε κάθετη πτώση.
Με απολογισμό 1-2-4 δεν θα μπορούσε να ήταν έξω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, με το ένα δύσκολο παιχνίδι να διαδέχεται το άλλο.
Ρόμα: Επιτέλους «ξύπνησε» η Ρόμα με δύο εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα και μια πεντάρα επί της Πλζεν μεσοβδόμαδα για το Champions League.
Δεν θέλει σαφώς να κάνει πισωγύρισμα τώρα, την στιγμή που ακολουθεί και διακοπή των πρωταθλημάτων. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Διπλό (1.67) στην Interwetten
Για σύγκριση προσφορές στοίχημα στο 365bonus.gr
ΠΗΓΗ: ARXONDASBET.COM
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα