Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με το 1.87 στο «Καραϊσκάκης»

Κοινοποίηση

Σημαντικές επιλογές έχει το σημερινό πρόγραμμα της Κυριακής, με δυάδα προγνωστικών να προκύπτει από Ελλάδα και Ιταλία στο οπαπ στοιχημα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από το ελληνικό «κλάσικο». Πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στοχεύει σήμερα σε ακόμα μία κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, όμως ο φετινός Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυσκολοκατάβλητος. Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ο Φετφατζίδης για τους γηπεδούχους, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Γιόχανσον για την ομάδα του Δώνη. Τι κρατάμε; Δύσκολα θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κάνει την έκπληξη στο «Καραϊσκάκης», όμως περιμένουμε να δείξει μαχητικός για ακόμα μία φορά. Το combo 1x&under 2.5 στο 1.87 μας αρέσει και το κρατάμε.

Μίλαν – Γιουβέντους
Περνάμε και στην Ιταλία, όπου το βράδυ θα γίνει το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής. Σπουδαίο ντέρμπι στο Μιλάνο, με τη Γιούβε να έχει τον πρώτο λόγο, τουλάχιστον θεωρητικά. Η Μίλαν μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και σήμερα θέλει να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στους «μπιανκονέρι» ώστε να παραμείνει στην τέταρτη θέση. Ο Αργεντινός Ιγουαΐν έχει ενοχλήσεις, όμως αναμένεται να παίξει κανονικά. Από την άλλη, η Γιουβέντους υπέστη ήττα σοκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εντός Ιταλίας δείχνει κυρίαρχη. Το διπλό στο 1.75 κρίνεται δίκαιο και μπαίνει στο δελτίο μας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα