Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Arxondasbet.com: Ό Άρχοντας του στοιχήματος στο Europa League

Κοινοποίηση


Διαβάστε από το πρωί τα δωρεάνπρογνωστικά και Soccer Picks τουΆρχοντα, το αποκλειστικό “Σύστημα 10” για τους ψαγμένους παίχτες και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στο στοίχημα σήμερα.

Μπέτις – Ολυμπιακός ανάλυση αγώνα στο arxondasbet.com

Στην Ανδαλουσία η Μπέτις υποδέχεται τον Ολυμπιακό στα πλαίσια των αγώνων του ΣΤ Ομίλου του Europa League που συμμετέχουν οι δυο ομάδες και διεκδικούν μαζί με την Μίλαν τις δυο θέσεις για την συνέχεια στην διοργάνωση.
Η Μπέτις έχει αρκετά καλή φόρμα και στοχεύει στο να συνεχίσει στο Europa μιας και μέσα από το πρωτάθλημα δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα. Τουναντίον βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά όμως οι αποστάσεις στην Primera είναι με άλλη διάσταση μιας και αρκεί μια νίκη για να μπει σε πορεία με βλέψεις εξόδου αλλά και μια ήττα για.. αλλαγή κατηγορίας.
Είναι ομάδα με latin ταπεραμέντο που θέλει να δημιουργεί και να επιβάλλει τον ρυθμό της, μερικές φορές με άγνοια κινδύνου.
Το ρίσκο να ανοιχτεί ακόμη και μέσα στην Βαρκελώνη και τελικά να κερδίσει με 3-4 είναι χαρακτηριστικό της όμως με ομάδες που δεν θα της δώσουν χώρους δεν έχει εύκολα λύσεις.
Προέρχεται από ήττα σε ματς εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας εκτός με την Βιγιαρεάλ και ακολουθεί αγώνας ξανά εντός έδρας με την Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα.
Ομάδα που φέτος έχει εξαιρετικά αποτελέσματα μακριά από την χώρα των Βάσκων και είναι μέσα στις διεκδικήτριες για ευρωπαϊκή έξοδο.
Η Μπέτις έχει καλύτερο υλικό από τον Ολυμπιακό, είναι όμως και αυτή μια ομάδα που δεν έχει σταθερές και αμυντικά έχει μεγαλύτερα θέματα από τον αντίπαλο της. Επιπλέον έχει το …αβαντάζ να παίζει τελευταία αγωνιστική με την Νουντελάνζ κάτι που δεν αποκλείεται να τους έχει αφήσει ¨ασυγκίνητους¨ στην υπόθεση rotation για αυτό το ματς.
Ο Ολυμπιακός ανέβασε το ηθικό του με την νίκη στο Περιστέρι σε ματς όπου ξανά όμως είχε την ίδια εικόνα των τελευταίων αγώνων, όπου αν και είχε επικρατήσει σε όλα δεν μπορούσε να σκοράρει αλλά και να μην δεχθεί τέρμα σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που επέτρεψε να συμβούν στην δικιά του περιοχή.
Στους αγώνες του Europa σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία κυρίως γιατί… διαβάστε όλο το άρθρο στο arxondasbet.com

Ζενίτ – Κοπεγχάγη ανάλυση αγώνα στοarxondasbet.com

Στην Αγία Πετρούπολη το βράδυ της Πέμπτης θα κοντραριστούν οι δυο ομάδες (Ζενίτ – Κοπεγχάγη) του Γ΄ Ομίλου με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα δίνει βάσιμες ελπίδες για την συνέχεια, σε έναν όμιλο όπου μαζί με την Σλάβια Πράγας διεκδικούν πρωτιά και επιζητούν κυρίως την πρόκριση.
Η Ζενίτ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, στο πρωτάθλημα της χώρας της έχει ήδη αποσπαστεί 5 πόντους και εντός έδρας έχει το αήττητο όπως και στην διοργάνωση του Europa.
Στην καλύτερη θέση είναι η γηπεδούχος Ζενίτ που προηγείται με 8 πόντους, έναντι 7 της Σλάβια και αν τώρα κερδίσει θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και θα παραμένει ανοικτή η πρωτιά σε ματς ξεκαθαρίσματος τελευταία αγωνιστική στην Πράγα.
Η Ζενίτ είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα της και αυτό θα επιδιώξει και τώρα. Είναι όμως και ένα ματς τελικός για την αντίπαλο της που δεν έχει σκοπό να πετάξει όλη την προσπάθεια της καθώς με ήττα μένει εκτός συνέχειας στην διοργάνωση.
Κοπεγχάγη είναι μια ομάδα με ιδιαίτερα θετική παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχει τα τελευταία χρόνια, αναλόγως βέβαια και την δυναμική τόσο της ίδιας όσο και του πρωταθλήματος που συμμετέχει.
Στο πρωτάθλημα της έχει… διαβάστε όλο το άρθρο στο arxondasbet.com
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα