Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ισοπαλία και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Κοινοποίηση

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των σημερινών αγώνων της super league να σας υπενθυμίσουμε ότι στο bet-on-arme εκτός από προγνωστικά για το στοίχημα, θα βρείτε και μια ενημερωμένη λίστα των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών.
Ισόπαλα έληξαν και τα δυο ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι, οπότε δεν είχαμε καμιά αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. To παιχνίδι που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σήμερα δεν είναι άλλο από το Άρης – Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ισοπαλίες των ανταγωνιστών τους και με νίκη να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΛΑΜΙΑ 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε κίνδυνο μετά τη νέα του βαθμολογική απώλεια. Ο ”Άγιαξ της Ηπείρου” γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 στο παιχνίδι του με την Ξάνθη και είναι 12ος (ισόβαθμος με τον ΟΦΗ) με 6 βαθμούς.
Η ομάδα της Λαμίας διανύει μια περίοδο ανοδικής πορείας και συνεχόμενων νικών. Οι Φθιώτες επικράτησαν εντός έδρας με το υπέρ τους 3-2 επί του Λεβαδειακού και ανέβηκαν στην ένατη θέση, έχοντας φτάσει τους 9 βαθμούς.
Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στο κυνήγι των σημαντικών βαθμών και η ομάδα της Λαμίας, παρά την ανοδική πορεία της, δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της. Μετά από καιρό, ο ΠΑΣ προβλέπεται να είναι ο νικητής του παιχνιδιού. 1 – 2,00

 ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Ο Άρης γνώρισε τη βαρύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάκο Ερέρα ηττήθηκε εκτός έδρας με το ”ταπεινωτικό” 4-0 από την ΑΕΚ και είναι 7ος (ισόβαθμος με τον Παναιτωλικό) με 12 βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε αυτό που αγνοούσε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, δηλαδή το θετικό αποτέλεσμα. Οι ”ερυθρόλευκοι” του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν εντός έδρας με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και είναι 3οι (ισόβαθμοι με την ΑΕΚ), έχοντας 16 βαθμούς.
Εκτίμηση: Οι ”ερυθρόλευκοι” παίζουν σε μια δύσκολη έδρα και, μάλιστα, ενόψει Ντουντελάνζ. Ο Άρης ψάχνει τρόπο να ξεχάσει την ήττα από την ΑΕΚ και, έτσι, πρόκειται να υπάρξει ένα ωραίο ματς. Πολύ ανοιχτό ενδεχόμενο είναι η ισοπαλία στην αναμέτρηση. Θα επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο. Χ ημίχ – 2,00

ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 

Ο ΟΦΗ απέφυγε ξανά την ήττα, προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου απέσπασε την εκτός ισοπαλία με 0-0 από την ΑΕΛ και είναι 12ος (ισόβαθμος με τον ΠΑΣ Γιάννενα) με 6 βαθμούς.
Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο του βαθμό, αλλά την έχασε λίγο πριν από τις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον Ολυμπιακό και παραμένει τελευταία.
Εκτίμηση: Η απογοητευτική πορεία της ”Ελαφράς Ταξιαρχίας” και η προσπάθεια του ΟΦΗ για συλλογή βαθμών δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι είναι το πρώτο φαβορί για την επικράτηση αλλά η απόδοση δεν μας ενθουσιάζει. Επιπλέον καλό είναι να λάβουμε υπόψιν  ότι ο Απόλλωνας έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Αστερα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό) και από εδώ είναι λογικό να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα. 2-3 γκολ – 2,00
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα