Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Cleverbet.eu: Προγνωστικά αγώνων Σαββάτου 24/11/2018

Κοινοποίηση

Τέρμα η ξεκούραση λόγω των Εθνικών ομάδων από εχτές μπήκαμε και πάλι στον ρυθμό των πρωταθλημάτων με τα σημερινά ματς να κρύβουν πολλές στοιχηματικές συγκινήσεις. Πριν περάσουμε στα σημερινά προγνωστικά μας να θυμίσουμε ότι στην σελίδα cleverbet.eu βλέπεται αναλύσεις αγώνων και τις προβλέψεις τους. Ενώ μπορείτε να κάνετέ την εγγραφή σας στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος και να πάρετε το μπόνους της εγγραφή σας. 

Προγνωστικά Ελλάδας. Ο λαβωμένος από απουσίες Παναθηναϊκός είναι το ξεκάθαρο φαβορί, κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα. Επιτέλους νίκη ψάχνουν στον Αστέρα στο ντεμπούτο του Παράσχου δεν θα παραδοθεί εύκολα η Λάρισα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Αν και δεν ήταν τόσο καλός πήρε το 1-1 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, μένοντας όμως για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη. Αήττητος εντός έδρας με 4 νίκες σε 5 αγώνες, απέχει 2 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα.
Απόντες ο τερματοφύλακας Διούδης, ο μπακ Κουλιμπαλί, ο στόπερ Μαυρομάτης, ο μέσος Κουρμπέλης και ο επιθετικός Μουνιέ. Πάγια απών ο μέσος Άλτμαν, μάλλον παίζουν ο στόπερ Κολοβέτσιος, ο μπακ Γιόχανσον και ο επιθετικός Μακέντα.
ΑΠΟΛΛΩΝ:
Το πάλεψε και με τον Άρη αλλά τελικά έχασε με 1-2 εντός έδρας και έμεινε ακόμη χωρίς νίκη φέτος. Εκτός έδρας μετράει μια ισοπαλία σε 5 αγώνες, μοιραία είναι ουραγός, απέχει 6 βαθμούς από τη σωτηρία.
Παίζει ο μεσοαμυντικός Κοντοές, απών ο μπακ Στάθης.
Προϊστορία: Δύο στις δύο νίκες για τον Παναθηναϊκό την τελευταία δεκαετία.
Πρόταση: Μετά τα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός έχει ένα βατό αντίπαλο αλλά και αρκετές απουσίες. Ο Απόλλων παλεύει όλα τα παιχνίδια του, αλλά μάλλον πρέπει να ψάξει αλλού για την πρώτη του νίκη. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 γκολ στο 1,97 του Stoiximan.
Προγνωστικά Γερμανίας. Στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας θέλει να μείνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που φιλοξενείται στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες για την Σάλκε, η οποία υποδέχεται την Νυρεμβέργη.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ:

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ:
Παρά την ήττα από την Χόφενχαϊμ, η Άουγκσμπουργκ μπορεί να κρατήσει πολλά θετικά από το συγκεκριμένο ματς, το τελευταίο της πριν την διακοπή ελέω Nations League. Γενικά φέτος ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της και η αλήθεια είναι ότι έχει πάρει λιγότερα απ’ όσα άξιζε. Παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στα εννέα από τα 11 τελευταία της παιχνίδια.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ:
Όλα βαίνουν καλώς στις τάξεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με 20 βαθμούς μέχρι στιγμής, διεκδικεί στα ίσια μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και γιατί να μην τα καταφέρει, αν συνεχίσει να πραγματοποιεί εμφανίσεις ανάλογες με την πιο πρόσφατη απέναντι στη Σάλκε, την οποία κέρδισε με το «καθαρό» 3-0. «Τρέχει» ένα σερί 10 αγώνων δίχως ήττα, στα εννέα εκ των οποίων έχει κεδρίσει.
Προϊστορία: Μοιρασμένο το σκηνικό στην προϊστορία του εν λόγω ζευγαριού. Έξι νίκες έχει η Άουγκσμπουργκ, τέσσερις η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τα υπόλοιπα επτά ματς έληξαν ισόπαλα.
Πρόταση: Μόνο «κάστρο» δεν αποτελεί η έδρα της Άουγκσμπουργκ. Έχει κερδίσει μόλις ένα από τα επτά τελευταία της παιχνίδια μπροστά στον κόσμο της. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πάει… τρένο και αυτό οφείλεται κυρίως στην «καυτή» επιθετική της γραμμή. Πολύ υψηλό για τα δεδομένα της συγκεκριμένης αναμέτρησης το 2,55 του διπλού στον Stoiximan
Προγνωστικά Ισπανίας. Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται το βράδυ ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:
Η τεράστια νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, δίνουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης ένα τεράστιο «boost» ενόψει της συνέχειας. Με αυτό τον τρόπο επέκτεινε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί μόλις σε ένα από τα 14 τελευταία της παιχνίδια. Σημαντικοί οι αριθμοί της και εντός έδρας, καθώς μετράει έξι συνεχόμενα νικηφόρα ματς. Σε 22 αναμετρήσεις στο «Wanda Metropolitano», έχει γευτεί την ήττα δύο φορές.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:
Πληγωμένη θα πάει στην Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο της ματς πριν την διακοπή, υπέστη την πρώτη της ήττα στο «Καμπ Νου» μετά από σχεδόν δύο χρόνια, με 3-4 από την Ρεάλ Μπέτις. Πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι μετρούσε εννέα δίχως αρνητικό αποτέλεσμα. Ελπίζει στην άμεση ανάκαμψη, καθώς οι ομάδες που… καραδοκούν για να καταλάβουν την πρώτη θέση, είναι πολλές. Θετικό το πρόσημο στα εκτός έδρας ματς των Καταλανών, έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία επτά μακριά από το «σπίτι» τους.
Προϊστορία: Σε σύνολο 168 αγώνων μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν 52 νίκες, οι «μπλαουγκράνα» 75, ενώ 41 αγώνες ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή.
Πρόταση: Θα είναι ντέρμπι με τα όλα του. Ειδικών συνθηκών σίγουρα, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν. Αμφότερες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες, το G/G πληρώνει στην Winmasters στο 1,71.
Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στο cleverbet.eu   
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα