Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Cleverbet.eu Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ 6/11/2018

Κοινοποίηση

Καλημέρα στους φίλους του στοιχήματος από την σελίδα προγνωστικών cleverbet.  Για σήμερα Τρίτη 6/11 έχουμε παιχνίδια από το Champions League, επίσης από την σελίδα μας μπορείτε να βλέπεται δωρεάν προγνωστικά, βαθμολογίες, στατιστικά, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της σελίδας μας για να παίξετε στοίχημα η καζίνο.


Να ξεπλύνει την ντροπή της τεσσάρας θέλει η Ατλέτικο, αλλά κόντρα στην φορμαρισμένη Ντόρτμουντ η υπόθεση δυσκολεύει. Σάλκε και Γαλατασαράι θα δώσουν μάχη για την 2η θέση, και περιμένουμε δυνατό και νευρικό παιχνίδι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ:

Αγνώριστη η Ατλέτικο γνώρισε την συντριβή στη Γερμανία με 4-0 από την Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα φέτος, είναι 2η και στο -3 από τους Γερμανούς, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Στο πρωτάθλημα, νέα γκέλα με 1-1 εκτός έδρας με τη Λεγκανές, είναι 2η μαζί με Σεβίλλη και Αλαβές.

Αμφίβολοι οι Χιμένες, Γκοντίν, Ερνάντες, Κόκε και Ντιέγκο Κόστα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:

Σούπερ εμφάνιση διέλυσε με 4-0 την Ατλέτικο εντός έδρας και έκανε έτσι το 3/3 στον όμιλο, παίρνοντας κεφάλι, ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ στον όμιλο. Νέο διπλό στο πρωτάθλημα με 1-0 επί της Βόλφσμπουργκ, αποσπάστηκε 4 βαθμούς στην κορυφή από τους διώκτες της.

Απόντες: οι Ντιαλό, Τόλιαν και Σμέλτσερ.

Προϊστορία: Πριν το ματς του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν παίξει το 1998 με την καθεμία να πανηγυρίζει από μια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Πρόταση: Η Ατλέτικο δεν δείχνει και στα καλύτερα της, αλλά θέλει να πάρει εκδίκηση για την τεσσάρα της Γερμανίας. Κίνδυνος θάνατος επιθετικά η Ντόρτμουντ, που πάντως βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά δεν έχει μάθει να παίζει έτσι, κρατάμε σαν προγνωστικό το Over 2.5 στο 1,93
 
ΣΑΛΚΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ:
ΣΑΛΚΕ:

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι στάθηκε όρθια στην Πόλη και πήρε το 0-0 κόντρα στην Γαλατά, αποτέλεσμα που την κράτησε αήττητη, ούσα 2η και στο +1 από τους Τούρκους. Στο πρωτάθλημα, κέρδισε δίκαια με 3-1 εντός έδρας το Αννόβερο και είναι 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόντες οι Φάιμαν, Τόιτσερτ, αμφίβολοι οι Γκάις, Οτσίπκα, Ρίτερ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ:

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και κόλλησε στο 0-0 με τη Σάλκε, είναι 3η και στο -1 από τους Γερμανούς, θέλει αποτέλεσμα σήμερα. Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Φενέρ, ισοβαθμεί στην 2η θέση μαζί με την Αντάλιασπορ.

Απών ο Ακμπαμπά, αμφίβολοι οι Ντερτιγιόκ, Φερνάντο, Ναγκατόμο.

Προϊστορία: Το 2013 σε διπλές αναμετρήσεις οι δύο ομάδες συναντήθηκαν με μία νίκη της Γαλατά και μια ισοπαλία, αμφότερα με αμφίσκορο.  

Πρόταση: Η Σάλκε πλέον έχει το πάνω χέρι για την 2η θέση και θέλει να επιβάλει το ρυθμό της εντός έδρας. Η Γαλατά θέλει σίγουρα να μη χάσει σήμερα, αλλά δεν θα ρισκάρει πολύ, αφού πιθανόν να της κάνει και η ισοπαλία για να μείνει ζωντανή, κρατάμε σαν πρόβλεψη το Under 2.5στο 1,75

Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στο cleverbet.eu  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα