Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Cleverbet.eu: Προγνωστικά Champions League 27/11/2018

Κοινοποίηση

Καλημέρα στους φίλους του στοιχήματος, προτελευταία αγωνιστική στο Champions League και πολλά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα για την πρόκριση στα πλεί οφ. Από την σελίδα cleverbet δείτε τα προγνωστικά μας, κάντε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για να παίξετε στοίχημα η καζίνο.


Με νίκη στο «ΟΑΚΑ», ο Άγιαξ εξασφαλίζει την πρόκριση και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε μία «άρρωστη» ΑΕΚ. Μιλώντας για… αρρώστια, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Ρόμα στο «Ολίμπικο», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΑΕΚ – ΑΓΙΑΞ:

ΑΕΚ:
Κάκιστο είναι το κλίμα στην ΑΕΚ. Ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 2-1 το Σάββατο, τα «έψαλε» ο Μελισσανίδης στους παίκτης, εκτός ομάδας τίθενται οι Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόμπουλος. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται τον Άγιαξ στο «ΟΑΚΑ» με όσα ψυχικά αποθέματα τους έχουν απομείνει. Έχει χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, μόνο με «θαύμα» μπορεί να βρεθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ μέσω της τρίτης θέσης.
ΑΓΙΑΞ:
Μείζουσας σημασίας θεωρείται για τον Άγιαξ το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Οι Ολλανδοί γνωρίζουν πως με μία νίκη στην Αθήνα, θα πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Ακόμα και με ήττα βέβαια, σε περίπτωση που η Μπάγερν κερδίσει την 3η Μπενφίκα, η απόστασή τους θα βρίσκεται στους τέσσερις βαθμούς και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο «Αίαντας». Έβαλε 10 γκολ στα δύο τελευταία της ματς κόντρα σε Εξέλσιορ και Μπρέντα.
Προϊστορία: Μετά από τρεις συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ο Άγιαξ μετρά ισάριθμες νίκες.
Πρόταση: Είναι ξεκάθαρο το ποιο είναι το φαβορί στο εν λόγω παιχνίδι και για ποιους λόγους. Υψηλό μπορεί να θεωρηθεί το 1,70 του διπλού στον Stoiximan.

ΡΟΜΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

ΡΟΜΑ:
Ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι για το αν η Ρόμα μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση του 7ου Ομίλου, είναι αυτό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η διακοπή ελέω Nations League αποσυντόνισε τους «τζιαλορόσι» οι οποίοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Ουντινέζε στο τελευταίο τους ματς πριν το σημερινό. Ο κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό της στο «Ολίμπικο», με την ομάδα να τους… ανταμείβει με επτά σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα έξι από αυτά, δεν έχει δεχθεί καν γκολ.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:
Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις για την Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί που έδειχνε να ανακάμπτει, δέχθηκε τρία γκολ από την Εϊμπάρ το Σαββατοκύριακο, χάνοντας πολύ εύκολα. Έμεινε και πάλι πίσω στην «κούρσα» του τίτλου στην Λα Λίγκα. Από «μεσσίας», ο Σολάρι έγινε ένας… «χειρότερος από Λοπετέγκι». Άγνωστο το πως μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση στους «μερένχες».
Προϊστορία: Στο παρελθόν, 14 φορές έχουν κοντραριστεί Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ιταλικό σύλλογο να έχει πέντε νίκες, έναντι οχτώ της «Βασίλισσας». Μόλις ένα το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Πρόταση: Μπορεί και οι δύο να «στραβοπάτησαν» το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η Ρόμα δεν εμφανίζει τα συμπτώματα «ασθένειας» που παρουσιάζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ρωμαίοι αποτελούν πραγματική δύναμη εντός έδρας και ο 1 DNB στο 2,49 της Betshop, αξίζει και με το παραπάνω.
Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στο cleverbet.eu  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα