Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Combo και… πρόκληση!

Κοινοποίηση

Η δράση στο Nations League ολοκληρώνεται την Τρίτη και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει στο Κόσοβο για τη μάχη της ανόδου, ενώ Πορτογαλία και Πολωνία μπορεί να είναι αδιάφορες, ωστόσο επίσης μας δίνουν «δυνατό» ποντάρισμα.

Πορτογαλία – Πολωνία

Χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό στο Μιλάνο και πήρε το 0-0 από την Ιταλία. Έτσι, η Πορτογαλία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ που θα γίνουν… εντός των τειχών. Υπάρχει αναμφίβολα πολύ καλό κλίμα στους Ίβηρες, που είναι εντελώς αδιάφοροι σήμερα. Βαθμολογικό κίνητρο πάντως, δεν υπάρχει ούτε για την Πολωνία, η οποία διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Τσεχία σε φιλική αναμέτρηση. Προβληματίζουν οι φιλοξενούμενοι, που φέτος πάνε στο Γκιμαράες με σημαντικές ελλείψεις. Για αυτό και θα πάρουμε τον άσο σε combo με το over 1.5 στον διπλασιασμό.

Κόσοβο – Αζερμπαϊτζάν

Μπροστά στην ιστορική ευκαιρία της ανόδου στο παραπάνω γκρουπ βρίσκεται το Κόσοβο. Οι Κοσοβάροι συνεχίζουν να πηγαίνουν… τρένο. Επικράτησαν με σκορ 5-0 της Μάλτας και παραμένουν στην κορυφή του ομίλου με 11 βαθμούς. Ακολουθεί το Αζερμπαϊτζάν, που θέλει νίκη απόψε, για να κλέψει την άνοδο στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Στο τελευταίο τους ματς, οι Αζέροι δεν ανέβασαν στροφές και επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 των Νήσων Φερόε. Μάχη ζωής και θανάτου το αποψινό και δεδομένα δεν θα δούμε πολλά γκολ. Προκλητικές οι τιμές δεξιά ωστόσο και για αυτό θα πάμε με το Χ2.

Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα και τα καζίνο στο foxbet.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα