Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βροχή οι συλλήψεις διακινητών και μεταναστών στη Θράκη – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση



Συνελήφθησαν 5 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την 23 και 24-11-2018, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, πέντε (5) διακινητές, εκ των οποίων ένας 20χρονος ημεδαπός και τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 52, 41, 38 και 30 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά σαράντα (40) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το απόγευμα, στο Ελληνοχώρι Έβρου , στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας , εντόπισαν ένα ακινητοποιημένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και στο εσωτερικό αυτού δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες.

Άμεσα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους τρεις δράστες, ηλικίας 41, 38 και 30 ετών, οι οποίοι, όπως προέκυψε, επιβαίνοντες στο παραπάνω όχημα, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τους μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 24/25-11-2018, σε επαρχιακή οδό, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο , και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα