Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φοιτητής από την Ξάνθη ομιλητής στο TEDx MaviliSquare

Κοινοποίηση

Ομιλητής στο TEDx MaviliSquare, που θα πραγματοποιηθεί 1η Δεκεμβρίου, θα είναι ο Γιώργος Κακουλιάδης, ένας νεαρός φοιτητής από την Ξάνθη που πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει υποτροφία για την Ακαδημία της Apple.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή 
O επόμενος ομιλητής είναι εξερευνητής της τεχνολογίας ενώ προέκταση του χεριού του αποτελεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής. Ο Γεώργιος Κακουλιάδης γεννήθηκε το 1998, στην Ξανθή. Είναι εν δυνάμει φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου ενώ αποτελεί μέλος της Ακαδημίας Προγραμματισμών της Αpple στην Νάπολη της Ιταλίας.Τα πρώτα χρονιά της ζωής του τα πέρασε λύνοντας πάζλ, ταξιδεύοντας και εξερευνώντας κάθε τεχνολογία ενώ στα 13 του ξεκίνησε να ασχολείται με την επεξεργασία βίντεο.

Παράλληλα ως μαθητής μουσικού σχολειού συμμετείχε σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις. Ένα χρόνο αργότερα ίδρυσε το δικό του κανάλι στο YouTube και στο τέλος του 2012 έγινε YouTube Partner.To 2013 έλαβε διάκριση στο διαγωνισμό «School Lab» από το British Council, στο οποίο είχε συμμετάσχει με μια ταινία μικρού μήκους με επιστημονικό περιεχόμενο. Τα δυο τελευταία χρονιά , έχει συμμετάσχει σε πληθώρα δραστηριοτήτων όπως συναυλίες, πρωταθλήματα τένις , YouTube βίντεο και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να αναζητά και να διευρύνει τους ορίζοντες του.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα