Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bet-on-arme.com : Euroleague 11η αγωνιστική

Κοινοποίηση

Δεν τα κατάφερε εχθές ο Ολυμπιακός στην Ζαλγκίρις παρόλο το εντυπωσιακό ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, Το ενδιαφέρον σήμερα εστιάζεται στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ. Θα καταφέρουν άραγε οι Τούρκοι να κρατήσουν το αήττητο ή θα συνεχιστεί η καλή παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ομπράντοβιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Παναθηναϊκός (5-5) γνώρισε μία ακόμη ήττα μακριά από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και ψάχνει τη ”θεραπεία” για το πρόβλημά του. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Χίμκι με 76-68.
Η Φενερμπαχτσέ (9-1) δεν αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα, καθώς είναι στην κορυφή, διαπρέποντας με τις επιδόσεις της. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κέρδισε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα με 65-84.
Εκτίμηση: Η Φενερμπαχτσέ είναι εμφανώς πιο φορμαρισμένη από τον Παναθηναϊκό, αλλά το παρελθόν του Ομπράντοβιτς και η παράδοση των ”πράσινων” με τη Φενέρ, δείχνουν ότι έχει αρκετές πιθανότητες επικράτησης η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. 1 – 1.80

 

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η φετινή Μπασκόνια (3-7) πάσχει αμυντικά και επιθετικά, κάτι που έχει δείξει σε αρκετά παιχνίδια της. Στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές με σκορ 96-85.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9-1) πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, που της επιτρέπει να διατηρεί την πρώτη θέση με ένα ”συγκάτοικο” λιγότερο. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε εκτός έδρας επί της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 88-93.
Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη μεταξύ τους απόσταση στη βαθμολογία. Τα πολλά προβλήματα της Μπασκόνια, αλλά και η ασταμάτητη πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δείχνουν ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βαδίζει στο δρόμο ενός ακόμη διπλού. 2 (-3,5) – 1,85

 

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Αναντολού Εφές (8-2) έχει πιάσει μια θέση στην τετράδα και θέλει να μπει ”σφήνα” στους πρωτοπόρους της κατάταξης. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 96-85 κόντρα στην Μπασκόνια.
Η Ρεάλ Μαδρίτης (8-2) υπέπεσε στη δεύτερη φετινή ήττα της στον όμιλο, η οποία την απομάκρυνε από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 88-93 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Εκτίμηση: Το παιχνίδι αναμένεται δυνατό, διότι υπάρχουν και έντονα βαθμολογικά κίνητρα. Εφές και Ρεάλ κινούνται στα ίδια πλαίσια. Η Εφές έχει το προνόμιο της έδρας, αλλά η Ρεάλ έχει το μέταλλο του πρωταθλητή, που της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα. 2 (-3,5) – 1,95
Bet-on-arme.com | Προγνωστικά Στοιχήματος
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα