Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Cleverbet.eu: Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα 03/12

Κοινοποίηση

Θα επιστρατεύσει δύναμη η Λαμία, κόντρα στον ΠΑΟΚ που επιθυμεί μια ακόμη επαγγελματική νίκη. Χωρίς περιθώρια για γκέλα ο Ολυμπιακός, ο Παναιτωλικός δεν έχει να χάσει τίποτα σήμερα.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ:

ΛΑΜΙΑ:
Αν και ήταν πολύ καλή, έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον Πανιώνιο και παρέμεινε για 3ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη αλλά και χωρίς να σκοράρει. Εντός έδρας έχει μόλις μια ήττα σε 5 αγώνες, απέχει 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο μπακ Βάντερσον και ο μέσος Μπλάζιτς επιστρέφουν από τιμωρία.
ΠΑΟΚ:
Καλός συνολικά κέρδισε με 2-0 την Ξάνθη και παραμένει αήττητος φέτος, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη του, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση από την αρχή.  Εκτός έδρας μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία, πάντα πρώτος και στο +5 από τον 2ο Ατρόμητο.
Διαθέσιμοι οι Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί.
Προϊστορία: Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-0.
Πρόταση: Η Λαμία με τον Πανιώνιο ήταν πολύ καλή και γενικά η έδρα της δεν είναι τόσο εύκολη. Ο ΠΑΟΚ μετά την τεσσάρα από την Τσέλσι, επικεντρώνεται στο βασικό του στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Θα δούμε γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 γκολ στο 1,95 του Stoiximan.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Καλύτερος, πέρασε με διπλό από την έδρα του Ατρομήτου με 2-1, έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι αήττητος ενώ επιθετικά αρχίζει και ρολάρει. Εκτός έδρας έχει πετύχει 3 νίκες σε 5 αγώνες, είναι 3ος και στο -1 από τον 2ο Ατρόμητο.
Μάλλον εκτός ο στόπερ Μεριά, απόντες ο Χριστοδουλόπουλος και ο επιθετικός Χασάν.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:
Εξαιρετικός κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την ΑΕΚ και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα, αμυντικά όμως εξακολουθούν τα προβλήματα. Εκτός έδρας έχει πάρει 4 βαθμούς σε 5 αγώνες, απέχει 3 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα.
Μάλλον εκτός ο στόπερ Μαλλής, απόντες οι μέσοι Έρικσον και Πάουλο, πάγια απών ο στόπερ Μιχάι.
Προϊστορία: Το 6/6 μετράει ο Ολυμπιακός  την τελευταία επταετία κόντρα στον Παναιτωλικό.
Πρόταση: Ο Ολυμπιακός ούτε λόγος για γκέλα στο πρωτάθλημα, αν και έρχεται από το κουραστικό παιχνίδι στη Σεβίλλη. Ο Παναιτωλικός έρχεται με ψυχολογία από τη νίκη επί της ΑΕΚ και μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και στον Πειραιά, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 γκολ στο 1,92της Betshop.
Πανίσχυρη στο Μπέργκαμο η Αταλάντα, παντού ανοικτά και επιθετικά παίζει η Νάπολι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ:
Αυτοκτόνησε εκτός έδρας, κέρδιζε με 2-0 στην έδρα της Έμπολι, αλλά τελικά έχασε με 3-2 επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, επιθετικά σκοράρει εύκολα.  Εντός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 6 παιχνίδια της, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.
Ο μεσοεπιθετικός Ίλισιτς είναι τιμωρημένος, αμφίβολοι ο στόπερ Τολόι και ο επιθετικός Μπάροου.
ΝΑΠΟΛΙ:
Κάκιστη εντός έδρας κόντρα στην Κιέβο περιορίστηκε στο 0-0, τουλάχιστον παρέμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητη. Εκτός έδρας παίζει ανοικτά με 4 νίκες και 2 ήττες, είναι 2η και στο +1  από την 3η Ίντερ.
Πάγια απών ο εξτρέμ Βέρντι.
Προϊστορία: Δύσκολη έδρα για τη Νάπολι με ρεκόρ 4-2-3 την τελευταία δεκαετία.
Πρόταση: Άμεσα να αντιδράσει θέλει η Αταλάντα μετά την σφαλιάρα από την Έμπολι και εντός έδρας δυσκολεύει τους πάντες. Η Νάπολι θέλει και αυτή να ρεφάρει την χοντρή γκέλα με την Κιέβο, και θα παίξει για τη νίκη, κρατάμε σαν προγνωστικό το Over 2.5 στο 1,68 της Winmasters.
Για περισσότερα προγνωστικά σήμερα δείτε στο cleverbet.eu  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα