Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της φοιτήτριας από τη Θράκη

Κοινοποίηση



– Τι αποκαλύπτει στο newsIT.gr ο αρχισυντάκτης τοπικής εφημερίδας – Συγκλονίζουν οι γονείς της άτυχης κοπέλας – Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες – Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας – Πού βρισκόταν η κοπέλα πριν το έγκλημα

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει στο newsIT.gr ο αρχισυντάκτης της Ροδιακής Μιχάλης Μαστής, για το θάνατο της φοιτήτριας που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα!

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Οι κάμερες ασφαλείας έδωσαν χθες το βράδυ νέες εικόνες, καθαρές εικόνες που σε συνδυασμό με τα κινητά τηλέφωνα και την άρση που έγινε από την αρμόδια αρχή, οδηγούν τους αξιωματικούς του λιμενικού σώματος που χειρίζονται την υπόθεση, σε πιο καθαρά αποτελέσματα. Και βέβαια, σφίγγουν τον κλοιό για τους ανθρώπους που πήραν μέρος σε αυτή την δολοφονία. Και μιλάμε για τουλάχιστον δύο άτομα…”

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, υπάρχει εικόνα από κάμερα, που αποκαλύπτει ακριβώς πού και με ποιον ήταν η άτυχη κοπέλα, λίγο πριν χάσει τη ζωή της.

“Η εικόνα δείχνει τον έναν από τους δύο δράστες με το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει κατάστημα εντός της πόλεως της Ρόδου και μέσα στο αυτοκίνητο να βρίσκεται και η νεαρή φοιτήτρια” είπε μεταξύ άλλων στο newsIT.gr.

Οι αρχές, έχουν στα χέρια τους τόσο υλικό από τις τελευταίες κινήσεις του άτυχου κοριτσιού αλλά και καταθέσεις που μπορεί να δείχνουν τον άνθρωπο που σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε επιχείρησε να στραγγαλίσει την 21χρονη και στην συνέχεια την πέταξε στην θάλασσα νομίζοντας ότι είναι νεκρή.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ρόδο, δυο από τα τρία άτομα που κλήθηκαν για κατάθεση από τις αρχές έχουν μπει στο μικροσκόπιο. Επίσης, επειδή το σπίτι όπου έμενε η Ελένη ήταν σε κεντρικό σημείο της Ρόδου υπάρχουν πολλές κάμερες. Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο δείχνει την κοπέλα να αποχωρεί από το σπίτι της την Τρίτη το βράδυ μετά τις 8, να βγαίνει στον κεντρικό και εκεί υπάρχει κατάστημα που έχει καταγράψει την άτυχη φοιτήτρια να επιβιβάζεται σε ένα όχημα και να αποχωρεί, στοιχείο το οποίο ερευνά η Αστυνομία. Δεν γνωρίζει κανείς αν υπήρχε μόνο ένα άτομο μέσα στο όχημα ή αν υπήρχαν και άλλοι επιβάτες. Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα εξετάζεται από τις Αρχές.

Η αινιγματική μαρτυρία
Συμφοιτητής της 21χρονης δήλωσε στην εκπομπή Μαζί Σου, της Τατιάνας Στεφανίδου ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό. Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

Συγκλονισμένος ο πατέρας της φοιτήτριας
Με φωνή ραγισμένη από τον πόνο και με τα δάκρυα να τον πνίγουν για το σπλάχνο του, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, της γλυκειάς Ελένης, που βρέθηκε νεκρή στην Ρόδο, ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης μίλησε και σήμερα στο newsit.gr. Ο κ. Τοπαλούδης περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησαν ο ίδιος και η σύζυγός του – η οικογένεια ζει στο Διδυμότειχο – όταν δεν έβρισκαν το παιδί τους το οποίο αναζητούσαν από την Τρίτη.

Ο πατέρας της άτυχης Ελένης είπε ότι υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση μίλησε για το παιδί του περιγράφοντάς το ως ένα παιδί κοινωνικό που δεν δημιουργούσε προβλήματα. Που ήταν δεμένο με την οικογένειά του. Είπε ακόμα ότι της άρεσε πολύ το αντικείμενο που σπούδαζε. Ο κ. Τοπαλούδης, περιέγραψε και πως βρέθηκε το παιδί του λέγοντας ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προσπάθησαν να την στραγγαλίσουν και στην συνέχεια την πέταξαν στην θάλασσα νομίζοντας ότι είχε πεθάνει αλλά πιθανότατα ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

«Υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση. Είμαστε από το πρωί στον εισαγγελέα. Είχαμε επαφή με όλους και πήγαμε και εκεί που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της. Είχε μιλήσει τηλεφωνικά την περασμένη εβδομάδα με κάποιες φίλες της. Εγώ, ότι στοιχεία είχα τα έδωσα στις αρχές. Ήταν ένα παιδί που δεν υποψιαζόταν πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν σκεφτόταν εκ του πονηρού και γι’ αυτό την πάτησε. Εξαιτίας του καλού χαρακτήρα της δεν πονηρεύτηκε. Ήταν ένα παιδί κοινωνικό. Δεν δημιουργούσε εντάσεις και μ’ εμάς. Είμαστε αγαπημένη οικογένεια, περάσαμε όλο τον Αύγουστο μαζί όλοι στην Αθήνα που έκανε την πρακτική της και μάλιστα δεν χρωστούσε και πολλά μαθήματα στα εξάμηνά της και ήθελε να ακολουθήσει τον τομέα των διεθνών σχέσεων που της άρεσε. Και μάθαινε κάποιες ξένες γλώσσες. Προφορικά μου είπαν ότι είχε ίχνη στραγγαλισμού ότι πιθανότατα έγινε απόπειρα στραγγαλισμού και ο θάνατος μάλλον προήλθε από πνιγμό. Την πέταξαν αναίσθητη; Πάντως, το κορμάκι της χτυπούσε στα βράχια για δυο μέρες! Την Δευτέρα το βράδυ μιλήσαμε για 2,5 λεπτά. Καθημερινά μιλούσαμε. Μερικές φορές δεν το σήκωνε γιατί ήταν στο μάθημα και έτσι δεν υποψιαστήκαμε τίποτα την Τρίτη που πήραμε κι εγώ και η μαμά της. Την Τετάρτη ξανά προσπαθήσαμε. Η μαμά της πήρε τηλέφωνο σε κάποιες φίλες της αλλά δεν την είχαν δει. Την Πέμπτη ξανά τα ίδια και την Παρασκευή πήραμε την Ασφάλεια Σερρών και δώσαμε και μια φωτογραφία της και ύστερα από δυο ώρες μας ειδοποίησαν… Έχουμε τον πόνο μας εμείς. Θα κάνουμε το δικό μας καθήκον, οι αρχές θα κάνουν το δικό τους», λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης για την 21χρονη Ελένη.

Μητέρα φοιτήτριας: «Με τι ψυχή και καρδιά το κάνανε;»
Η μητέρα της 21χρονης Ελένης μίλησε στην εκπομπή Μαζί Σου και στην Τατιάνα Στεφανίδου και η περιγραφή της ήταν συγκλονιστική. Είπε μεταξύ άλλων ότι όταν δεν της απαντούσε το παιδί της στο τηλέφωνο κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί και κινητοποιήθηκαν με τον σύζυγό της για να δηλώσουν την εξαφάνισή της. «Τώρα ζω για να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου και να τους ρωτήσω γιατί το έκαναν αυτό!», λέει χαρακτηριστικά.

Περιέγραψε το παιδί της ως ένα παιδί με όνειρα και είπε: «Όλα αυτά τα όνειρα γκρεμιστήκανε σε μια βραδιά. Ό,τι έγινε έγινε μέσα σε μια νύχτα και κάποιος βρήκε το πτώμα Τετάρτη πρωί. Βρέθηκε 50 χιλιόμετρα μακρυά μέσα στα βράχια. Θέλω να ρωτήσω τους υπαίτιους γιατί το κάνανε, με τι ψυχή και καρδιά το ρίξανε. Το παιδί κατέβηκε στη Ρόδο με κλάματα στα 18 του και κατέβηκε ο πατέρας του να το στηρίξει στην αρχή. Τελευταία φορά την είδα 29 Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα τηλεφωνικά. Την Τετάρτη της τηλεφωνούσα συνεχώς και μέχρι την Παρασκευή, ώσπου με έζωσαν τα φίδια και πήραμε την Παρασκευή να δηλώσουμε την εξαφάνιση. Έστειλα έναν φίλο που μένει στη Ρόδο να δει τι έχει γίνει με το παιδί μου και πήγε από το σπίτι και δεν βρήκε τίποτα. Εγώ ζήτησα στους αστυνομικούς να δουν στο αεροδρόμιο μήπως είχε πάει Αθήνα. Όλα τα σενάρια τα σκέφτεσαι. Επειδή έχω και τον ανιψιό μου στην αστυνομία τον ειδοποίησαν για το πτώμα με το τατουάζ και την αναγνώρισε ο πατέρας της».
newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα