Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στους Τοξότες – Τραυματίστηκε ιερέας

Κοινοποίηση

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με ιερέα από την Ξάνθη, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στους Τοξότες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για τροχαίο στο 10χλμ Π.Ε. οδού Ξάνθης – Καβάλας το οποίο είχε ως συνέπεια τον εγκλωβισμό του ιερέα μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στο συμβάν επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι με τη χρήση διασωστικής σειράς προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του τραυματία ιερέα. Ακολούθως ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με την αδελφή του να επισημαίνει πως χάρη στην γρήγορη παρέμβαση του ιατρικού προσωπικού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το ευχαριστώ της αδελφής
Ευχαριστώ δημόσια όλους τους εφημερευοντες γιατρούς του νοσοκομείου Ξάνθης, την χειρουργο κ. Ευτερπη Βαραδα, την αναισθησιολογο κ. Ελπίδα Αντωνοπουλου, τον ειδικευομενο Ορθκης κ. Γιάννη Παπαβασιλειου, τον Διευθυντή ορθκης κ. Καραμουλα, τους ειδεικευομενους της χειρκης κλινικης το Ακτινολογικο και την εφημερευοντα γιατρό και τους χειριστες για την άμεση κινητοποίηση και ανθρωπια τους στο σοβαρό τροχαίο του αδερφού μου ιερεως Ιωάννη Ιωαννιδη και της συζύγου του. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό των ΤΕΠ και Χειρουργικης κλινικης, τους τραυματιοφορεις συναδέλφους για την ευαισθητοποιηση τους, την προσφορά τους τον καλό τους λόγο. Ευχαριστώ από καρδιάς και εκ μέρους του αδερφού μου, γιατί στο δύσκολο αυτό συμβάν της οικογένειας μου, μου στάθηκε όλο ανεξαιρέτως το προσωπικο με αμεριστο ενδιαφέρον και συμπαράσταση. Είμαι υπερηφανη πραγματικά για τους συνεργάτες μου γιατρούς και για όλους τους συναδέλφους μου. Ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω. Να τους έχει όλους ο Θεός καλά

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Με τη χρήση διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκε τραυματίας άνδρας από Ι.Χ.Ε. όχημα, συνέπεια τροχαίου, στο 10ο χλμ Π.Ε. οδού Ξάνθης – Καβάλας. Στο συμβάν επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα