Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Την πρώην Δημοτική Αστυνομία ζητά η ΔΕΥΑΞ για τα ταμεία της – Έρχεται e-banking για τις οφειλές!

Κοινοποίηση

Τα γραφεία στα οποία μέχρι πρότινος στεγαζόταν η Δημοτική Αστυνομία ζητά από τον Δήμο Ξάνθης η ΔΕΥΑΞ, ώστε να μεταφέρει εκεί τις εισπρακτικές της υπηρεσίες. 
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί η δωρεάν παραχώρηση των γραφείων, στην Δημοτική Αγορά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, των περιορισμό των λειτουργικών δαπανών και τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών είσπραξης. 
Πρακτικά, η ΔΕΥΑΞ αιτείται την παραχώρηση των γραφείων ώστε να μεταφέρει εκεί τα ταμεία που διατηρεί σήμερα τόσο στην Πλατείας Ελευθερίας όσο και στην περιοχή Χονδρεμπορίου. 

Γνωρίζει το… e-banking! 

Στην ίδια συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν, πάλι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, να έρθουν σε επαφή με τις τράπεζες στις οποίες έχει ήδη τραπεζικούς λογαριασμούς η ΔΕΥΑΞ ώστε να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί η Δημοτική Επιχείρηση για την εγγραφή της στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών ώστε να προχωρήσει στην είσπραξη λογαριασμών τελών ύδρευσης αποχέτευσης και μέσω e-banking.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα πολίτης είχε επισημάνει, μέσω επιστολής που κοινοποίησε στον τοπικό Τύπο, το έλλειμμα στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών όταν ο ίδιος ζήτησε να πληρώσει ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους προς την ΔΕΥΑΞ, εν μέσω μάλιστα των capital controls, κάτι ωστόσο που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με δηλώσεις του δεσμεύτηκε τότε πως θα προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς της Δημοτικής Επιχείρησης ώστε το πρόβλημα να λυθεί και να μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν και μέσω e-banking τις οφειλές τους. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα