Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Παγγαίου για την σύλληψη Δημοτικού Συμβούλου για κακοποίηση σκύλου

Κοινοποίηση

-Καταδικάζει πράξεις κακοποίησης και βασανισμού ζώων η παράταξη της Δημοτικής Αρχής 
Θέση για την σύλληψη δημοτικού συμβούλου με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου παίρνει η παράταξη της Δημοτικής Αρχής στον Δήμο Παγγαίου στην Καβάλα. 
Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Δημάρχου επισημαίνεται πως “σχετικά με τα όσα πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε  περιστατικό  κακοποίησης ζώου σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου μας, που φέρεται να έχει διαπράξει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου και μέλος της παράταξής μας, ανακοινώνουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. 
Εμείς ως παράταξη καταδικάζουμε πράξεις κακοποίησης, βασανισμού και εν γένει παραμέλησης και εγκατάλειψης ζώων, οι οποίες προσβάλλουν τόσο τον χαρακτήρα της τοπικής κοινωνίας μας, όσο και εμάς σαν ξεχωριστές προσωπικότητες, είναι δε αντίθετες με τις αρχές και τα πιστεύω μας. 
Στα πλαίσια της ευαισθησίας αλλά και της υποχρέωσής μας ως Δημοτικής Αρχής για πάταξη τέτοιων περιστατικών ζητήθηκε από τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας- φερόμενο ως αυτουργό τέτοιας πράξης-  η παραίτησή του, άλλως του έγινε γνωστό ότι θα συγκληθεί η ομάδα των δημοτικών συμβούλων της παράταξής προκειμένου να αποφασίσει περί της διαγραφής του. Σήμερα, 29-09-2015 ο περί ου δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε την με αριθμό πρωτ. 30362/29-9-2015 δήλωση – αίτησή του, με την οποία μας κάνει γνωστό ότι ανεξαρτητοποιείται από την δημοτική μας παράταξη με την οποία και είχε εκλεγεί”.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα