Ανοιχτά καταστήματα και εκπτώσεις την Κυριακή - Προκηρύχθηκε 24ωρη απεργία των εργαζομένων


-Και στην Ξάνθη ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή με τον Εμπορικό Σύλλογο να παραμένει αντίθετος 

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 τα εμπορικά καταστήματα, με ωράριο λειτουργίας 11:00-18:00. 

Η κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων συμπίπτει με την έναρξη των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Δεν λείπουν ωστόσο οι αντιδράσεις.

Κι αυτό διότι η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία-μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει στο εμπόριο, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, «ενάντια στη συνέχιση της εφαρμογής νομοθετικού πλαισίου, που επιτρέπει την ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές» και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα, στην αρχή της οδού Ερμού.

Στην Ξάνθη ο Εμπορικός Σύλλογος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την θέση του περί κλειστών καταστημάτων τις Κυριακές, πλην των γνωστών εξαιρέσεων, θέση που διατηρεί και για αυτή την Κυριακή. Ήδη τα μεγάλη πολυκαταστήματα της πόλης ενημερώνουν τους καταναλωτές που θα λειτουργήσουν κανονικά, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται και για αρκετά εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης. 
ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال