Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Στην Ξάνθη η Εθνική Ελπίδων – Γνώρισε την συντριβή από την Πορτογαλία

Κοινοποίηση

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε τη συντριβή στη Ξάνθη με 0-4 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.
Η Ελλάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των αναμενομένων ενώ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει ουσιαστικά. Παρότι η ελληνική ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, γρήγορα οι Ίβηρες ισορρόπησαν το παιχνίδι, ενώ ευτύχησαν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους να σκοράρουν (με σουτ του Γκουέδες) και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.
Στο ημίχρονο ο Ρισβάνης αποχώρησε λόγω στομαχικών διαταραχών και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, πάλι από μια στιγμιαία αδράνεια δόθηκε ευκαιρία στους αντιπάλους να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με δημιουργό τον Γκουέδες και σκόρερ τον Μάρτινς με πλασέ από κοντά.
Παρά την προσπάθεια να αντιδράσουν οι διεθνείς μας δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσαν ευρύτερες διαστάσεις στη νίκη τους, σκοράροντας με τον Κάνσελο στο 87ο λεπτό και τον Πασιένσια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93′).
Διαιτητής ήταν ο Γάλλος Αμαουρί Ντελερέ, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μπρούνο Φερνάντες, Λόπες και Χαρίση.
ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας- Σάλιακας (73′ Σαββίδης), Χουχούμης, Βούρος, Ρισβάνης (46′ Πούγγουρας), Σιόπης, Χαρίσης, Δώνης (56′ Μυστακίδης), Τσιλιανίδης, Μαυρίας, Ιωαννίδης.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Βαρέλα- Κάνσελο, Ιέ, Φιγκουειρέδο, Ράφα, Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Χόρτα (81′ Πασιένσια), Γκουέδες, Λόπες (70′ Ράμος), Ζέλσον (62′ Μεντέιρος).
Τμήμα ειδήσεων Sports-Academies.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα