Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βία, ρατσισμός, ντόπινγκ και δωρεά οργάνων στο Γυμνάσιο Ερασμίου – Ενημερωτική δράση

Κοινοποίηση

Σε συνεργασία του Δήμου Τοπείρου, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και της Skoda Ξάνθη πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ενημερωτική εκστρατεία στο Γυμνάσιο Ερασμίου. 
H δράση του Π.Σ.Α.Π. πραγματοποιήθηκε με την άδεια και την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας, την υποστήριξη του Δημάρχου Θωμά Μίχογλου,  της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τοπείρου και τη συνεργασία του Διευθυντή κ. Χρήστου  Βαρδικελόγλου.
Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος και ο συνεργάτης του Π.Σ.Α.Π. Κώστας Παπαδόπουλος.
Αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή στην επιτυχία της επίσκεψης , του Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργου Κασναφέρη σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη, που εκπροσωπήθηκε επίσης από τους ποδοσφαιριστές Κώστα Φλίσκα, Μανώλη Μπέρτο, Μανώλη Παπαστεριανό, Χρήστο Λισγάρα.
Στους μαθητές έγινε ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, της Δωρεάς Μυελού των οστών, το ντόπινγκ, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα. Δόθηκε δωρεάν ενημερωτικό αθλητικό υλικό, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως και έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά περικάρπια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.
Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου ήταν μαζί με την αντιπροσωπεία του Π.Σ.Α.Π. και τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη στο Γυμνάσιο Εράσμιου Τοπείρου, όπου μοίρασε φανέλες στα παιδιά. Μιλώντας στους μικρούς μαθητές τους παρότρυνε να πρώτα να διαβάζουν και ύστερα να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τους παρότρυνε να τρέφονται σωστά και να μείνουν μακριά από τα αναβολικά και τα φάρμακα που καταστρέφουν τους αθλητές. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους τους μαθητές αθλητικά φανελάκια με το σήμα της Skoda Xanthi και του Δήμου Τοπείρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι δύο Αντιδήμαρχοι κ. κ. Κοτόπουλος Χρυσόστομος και Στέργιος Κουραμίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερασμίου κ. Θανάσης Τερζής, η Πρόεδρος της Β’ θμιας εκπαίδευσης του Δήμου κ. Τασούλα Καρκαλιάνη ο Πρόεδρος των Τοξοτών κ. Νιναχίδης Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος του Π ΠΑΠ κ. Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος  και ο  Αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ του Δήμου κ. Νίκος Κιατίπης και οι καθηγητές του Γυμνασίου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα