Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γυναίκα έριξε στα μάτια της κόλλα αντί για κολλύριο

Κοινοποίηση

Γιατρός δεν δέχθηκε να τη βοηθήσει επειδή δεν είχε ασφάλιση και έμεινε μια εβδομάδα με το μάτι κολημμένο!
Με πολύ πόνο «πλήρωσε» μια γυναίκα από τη Φλόριντα το λάθος της να χρησιμοποιήσει κόλλα για τη σταθεροποίηση τεχνητών νυχιών αντί για σταγόνες για τα μάτια.
Όλα άρχισαν για την Katie Gaydos όταν μπήκε κάτι στο μάτι της την ώρα που ένας άνδρας χρησιμοποιούσε τη συσκευή που «φυσά» φύλλα.
Η Gaydos ζήτησε από τον άνδρα να βρει στην τσάντα της ένα μπουκαλάκι με κολλύριο να βάλει στα μάτια της για να φύγουν τα σκουπιδάκια που είχαν μπει. Ο άνδρας δεν πρόσεξε και αντί για το κολλύριο της έδωσε το μπουκαλάκι με την κόλλα που είχε μαζί της για να σταθεροποιεί τα τεχνητά νύχια της.
Μόλις η Gaydos έριξε την κόλλα στο μάτι της άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και ζήτησε από τον άνδρα να καλέσει βοήθεια.
Η γυναίκα είναι άνεργη και ένας γιατρός δεν τη δέχθηκε επειδή δεν είχε ασφάλιση με αποτέλεσμα να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα με το μάτι κολλημένο και πολύ πόνο, μέχρι που μέσο ενημέρωσης της Φλόριντα ανέδειξε την ιστορία της.
Τότε γιατρός από την ίδια κλινική όπου συνάδελφός του είχε διώξει τη γυναίκα, επικοινώνησε μαζί της και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει αφιλοκερδώς ξεκολλώντας τα βλέφαρά της και αφαιρώντας την υπόλοιπη κόλλα από τον κερατοειδή της.
Σύμφωνα με τη Gaydos, ο γιατρός χρησιμοποίησε λιδοκαΐνη γύρω από το μάτι της και εργάστηκε με προσοχή μέχρι να ξεκολλήσουν τα βλέφαρά της.
«Μου είπε πως θα ανακτήσω την όρασή μου και πως η βλάβη δεν είναι μόνιμη», είπε η γυναίκα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα