Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κύκλωμα είσπραξης “μαϊμού” αποζημιώσεων στην Κομοτηνή – Δόθηκε εντολή για πειθαρχικό έλεγχο

Κοινοποίηση

Εντολή για τη εκκίνησης πειθαρχικής διαδικασίας και ελέγχου μετά από δημοσίευμα περί ύπαρξης κυκλώματος είσπραξης μαϊμού αποζημιώσεων στην πρώην Νομαρχία Κομοτηνής, έδωσε την Τρίτη ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης. 
Προηγήθηκε δημοσίευμα στο Έθνος της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λ. Ρακιντζή, παρουσιάζει τη δράση κυκλώματος  που άπλωσε τα… πλοκάμια του από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας Ροδόπης μέχρι και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των κοινοτικών κονδυλίων, προκειμένου να δοθεί αποζημίωση σε οστρακοκαλλιεργητές της περιοχής.
Οι υπηρεσίες του Λέανδρου Ρακιντζή ανακαλύπτουν ότι τα δύο έγγραφα με την υπογραφή του τότε Νομάρχη είναι πλαστά καθώς οι αριθμοί πρωτοκόλλων που αναγράφουν έχουν κατοχυρωθεί σε άλλα έγγραφα και αφορούν την έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων, αναφέρει το Έθνος. 
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας 
Σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια ΑΜΘ αναφέρει πως “μετά από σχετικά δημοσιεύματα, από πληροφόρηση των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, λαμβάνοντας για πρώτη φορά γνώση, δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεώργιο Παυλίδη, εντολή εκκίνησης της πειθαρχικής διερεύνησης και ελέγχου για όσα εμπεριέχονται σε αυτά και αναφέρονται στο 2010 επί Νομαρχίας Ροδόπης”. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα