Ολικό λίφτινγκ στην παραλία του Φαναριού – Μάζεψαν σκουπίδια και καθάρισαν την ακτή (+ΦΩΤΟ)

Ολικό λίφτινγκ στην παραλία του Φαναριού – Μάζεψαν σκουπίδια και καθάρισαν την ακτή (+ΦΩΤΟ)


Με σκοπό την ευαισθητοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και στο πλαίσιο Εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού καθαρισμού των ακτών, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Λάγος και το Λιμενικό Φυλάκιο Φαναριού με την συνεργασία και συμμέτοχη του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολειού Φαναριού και την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και των τοπικών καταστημάτων της περιοχής, διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν την Τετάρτη 14/10/2015 καθαρισμό της παραλίας Φαναριού Ν. Ροδόπης.
Η περιβαλλοντική δράση στέφθηκε με απολυτή επιτυχία καθώς οι μικροί μαθητές των σχολείων περισυνέλλεξαν, κατέγραψαν  και απομάκρυναν μεγάλο αριθμό σκουπιδιών από την παράλια τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν στην θάλασσα.
Το μήνυμα της σημερινής ημέρας «Όλοι μαζί αναλαμβάνουμε δράση και παίρνουμε την υπόθεση περιβάλλον στα χεριά μας καθόσον η προστασία του είναι πρωτίστως δική μας υπόθεση».
Μετά την εκδήλωση τα μικρά μας παιδιά κεραστήκαν πρόγευμα, χορηγία των τοπικών καταστημάτων της περιοχής.
             
Ευχαριστούμε πρωτίστως τους μικρούς μαθητές των σχολείων, καθώς επίσης και όλους τους συμμετέχοντες και για την άμεση ανταπόκριση τους στην πραγματοποίηση της σημερινής περιβαλλοντικής δράσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό. 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال