Στον Έβρο ο Μητσοτάκης - "Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, μόνο το χρώμα του αίματος"

Στον Έβρο ο Μητσοτάκης - "Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, μόνο το χρώμα του αίματος"


Τι είπε στην περιοδεία του στον Έβρο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Τη βαθιά του οδύνη για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία εξέφρασε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιοδεύει σήμερα στο νομό Έβρου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.«Δεκάδες αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία πορεία ειρήνης. Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία, έχει μόνο το χρώμα του αίματος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη σημερινή του παρουσία στο νομό δήλωσε ευτυχής που θα έχει την ευκαιρία να διανύσει όλο το μήκος και πλάτος του νομού, να συναντηθεί με απλούς νεοδημοκράτες από την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο έως την Αλεξανδρούπολη και να συζητήσουν την κοινή τύχη της παράταξης. 

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που έχει προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Χρειάζεται, όμως, ουσιαστική ανανέωση, διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της. Μόνο μέσα από μια γενναία και δυναμική ανανέωση, η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να ξαναβρεί τη θέση που της αξίζει. Και η θέση που της αξίζει δεν είναι άλλη από το να είναι στην κορυφή και να ν έχει στα χέρια της την τύχη της διακυβέρνησης της χώρας».
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال