Νέους κώδικες επικοινωνίας βάζει το facebook


Με τo message request σκοπεύει να αντικαταστήσει το κινητό σας τηλέφωνο

Τα τηλέφωνα είναι άχρηστα. Όταν κάποιος έχει τον αριθμό σου κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί ακόμα και παρά την θέλησή σου. Από την άλλη κάποιος που θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί αν δεν έχει το πολύτιμο νούμερο. Ακόμα κι αν δεν σε έχει δει ποτέ για να του τον δώσεις, μπορεί πραγματικά να χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί σου.

Το Facebook Messenger φαίνεται πως έχει σχέδια να διορθώσει την όλη κατάσταση. Και μάλιστα ξεκίνησε από τις στάχτες ενός από τα χειρότερα προϊόντα των κοινωνικών δικτύων που φτιάχτηκαν ποτέ.

Πριν δυο μέρες το facebook σκότωσε αυτό το δυσλειτουργικό other box, το μέρος όπου πήγαιναν τα μηνύματα που δεχόσουν από κάποιον που δεν ανήκε στη λίστα των φίλων σου. Ο εν λόγω φάκελος άλλωστε ήταν τόσο καλά κρυμμένος που οι πλειονότητα των χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή του.

Όπως αναφέρει το techchurch.com, τα Message Requests θα είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας με μη φίλους στο Facebook ή ανθρώπους που δεν είναι στις επαφές σας. Τα μηνύματα που θα σας στέλνουν αυτοί θα έρχονται ως Message Request.

Αν εγκρίνετε την επικοινωνία με το πρόσωπο αυτό, τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αν όχι, θα έχετε την δυνατότητα να αγνοήσετε τόσο αυτή όσο και μελλοντικές αιτήσεις επικοινωνίας.

Το νέο χαρακτηριστικό Message Requests έχει αρχίσει να γίνεται διαθέσιμο για το Facebook Messenger.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال