Ολοκληρώθηκε η άσκηση «Παρμενίων» στον Έβρο - Πρωθυπουργός και ΥΕΘΑ έβγαλαν selfie (+ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η άσκηση «Παρμενίων» στον Έβρο - Πρωθυπουργός και ΥΕΘΑ έβγαλαν selfie (+ΦΩΤΟ)


Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στη τελική φάση της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2015» στα Λάβαρα Έβρου

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας παρακολούθησαν την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2015» που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων «Ψηλός Στάλος» στην περιοχή Λάβαρα Έβρου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
«Στην τελευταία φάση της ασκήσεως, το υψηλό ηθικό, ο επαγγελματισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, η συμμετοχή των Εθνοφυλάκων, δείχνουν ότι παρά την οικονομική κρίση κρατάμε γερά, γιατί είμαστε ένα έθνος με ιστορία, ένα έθνος το οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ την εθνική του κυριαρχία και δεν παρέδωσε την εδαφική του ακεραιότητα.

Ο ελληνικός λαός, με ομοψυχία, στηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και θα προχωρήσουμε στο αύριο με τη στήριξη και της Κυβέρνησης, αλλά και των πολιτικών δυνάμεων».

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ μετέβησαν στη Σκόπελο προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την πορεία των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου που πραγματοποιούνται από μονάδες του Μηχανικού, μετά από τις πρόσφατες πλημμύρες και επισκέφτηκαν πληγείσες  περιοχές του νησιού.

Selfie εν πτήσει 
Ευκαιρία να βγάλει selfie με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά βρήκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τη στιγμή που το κυβερνητικό κλιμάκιο μετέβαινε με στρατιωτικό αεροσκάφος στη Σκόπελο.


Στο μήνυμά του στο Twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε: «Σε λίγο στη Σκόπελο ο Πρωθυπουργός με HU1 για επιθεώρηση των τμημάτων Μηχανικού που αντιμετώπισαν τις καταστροφές».Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال