Πράσινο τσάι: Θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά!

Πράσινο τσάι: Θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά!


Γνωρίζετε ήδη τις αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες που έχει το πράσινο τσάι (ειδικά ενάντια στον καρκίνο του μαστού).Το ξέρατε όμως, πως μπορείτε να αδυνατίσετε χωρίς προσπάθεια πίνοντας μόνο πράσινο τσάι; 

Το πράσινο τσάι έχει τη φήμη του πιο υγιεινού ροφήματος του κόσμου.Νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα για αυτό. Ωστόσο, το πράσινο τσάι συνεχίζει να μας εκπλήσσει σε κάθε νέα ανακάλυψη.

Οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι το σώμα αυξάνει το κάψιμο θερμίδων όταν πίνετε πράσινο τσάι επιταχύνει επίσης τη καύση των λιπών κατά τη διάρκεια της φυσικής άσκησης και βελτιώνει την καρδιακή ικανότητα και την αντοχή κατά την άσκηση.

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι βοηθάει στο αδυνάτισμα, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς.Πιο συγκεκριμένα, τα άτομα που έκαναν κάποιο άθλημα παράλληλα με την θεραπεία του πράσινου τσαγιού σημείωσαν σημαντική μείωση της λιπαρής μάζας, στη περιφέρεια και στην κοιλιακή ζώνη.

Φυσικά, το πράσινο τσάι δεν λειτουργεί έτσι για όλους. Κάποιες μελέτες δεν έχουν βρει μια επιτάχυνση του μεταβολισμού μετά από την κατανάλωση πράσινου τσαγιού. Όλα εξαρτάται στην πραγματικότητα από την αρχική κατανάλωση: για τα άτομα που καταναλώνουν ήδη πολύ πράσινο τσάι ή καφέ, μια πρόσθετη δόση πράσινου τσαγιού δεν έχει παρά λίγες επιπτώσεις στο βάρος, αλλά για άλλους, το αποτέλεσμα είναι πιο ξεκάθαρο.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال