Συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ και την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση.
Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 09:15 στα γήπεδα του προπονητηρίου της ξανθιώτικης ΠΑΕ ξεκινώντας τις σημερινές τους ασκήσεις.
Ασκήσεις προθέρμανσης στο ξεκίνημα με αερόβιο τρέξιμο και passing game ενώ στη συνέχεια η προπόνηση περιλάμβανε αρκετή τακτική.
Και στην επιθετική λειτουργία με τελειώματα φάσεων καθώς και στην αμυντική οργάνωση και την ανασταλτικότητα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Δεμένικος και ο Χρήστος Καρυπίδης με τον τελευταίο να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.
Για το "διπλό" προπονητικού χαρακτήρα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (15:30, κεκλεισμένων Θυρών) ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους: Ζαρόπουλο, Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Ζαραδούκα, Λισγάρα, Φάρκας, Βασιλακάκη, Έλτον, Τόμιτς, Τριάδη, Ερέα, Ράνο, Νιέτο, Ορφανίδη, Κρίστοφερ, Χατζητερζόγλου, Φασίδη και Προύντζο.