Η SKODA Ξάνθη στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


Η SKODA ΞΑΝΘΗ συμμετείχε την Δευτέρα στην 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού περνώντας όμορφες στιγμές στο ρεπό της. Η ξανθιώτικη ομάδα πάντα ενεργή σε κοινωνικές δραστηριότητες βρέθηκε κοντά στις αθλητικές δραστηριότητες πολλών σχολείων που είχαν θεματικό άξονα: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

Η SKODA ΞΑΝΘΗ με αντιπροσωπείες Διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών, παρακολούθησαν από κοντά και συμμετείχαν με διάλογο και παιχνίδια στις εκδηλώσεις των σχολικών μονάδων. Παράλληλα οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας δεν χάλασαν κανένα… χατίρι υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα στα παιδιά και μετά από κληρώσεις υπογεγραμμένες φανέλες.


Το πρωινό της Δευτέρας ο Τεχνικός Διευθυντής της SKODA ΞΑΝΘΗ Γιάννης Παπαδημητρίου μαζί με τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Ράνο, Μιχάλη Ζαρόπουλο και Χατζητερζόγλου Οκάν επισκέφθηκαν το 1ο Λύκειο Ξάνθης ενώ την ίδια ώρα ο team manager Γιώργος Κασναφέρης μαζί με τους Θόδωρο Βασιλακάκη, Γιάννη Ζαραδούκα, Ντάνι Νιέτο το 7ο Γυμνάσιο και λίγο αργότερα μαζί με τους Παναγιώτη Τριάδη, Παβόλ Φάρκας και Αντριάν Λουσέρο το 13ο Δημοτικό. Η SKODA ΞΑΝΘΗ επισκέφθηκε και σχολεία εκτός πόλης. Στην Μέλισσα ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Μαλαδένης μαζί με τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Τόμισλαβ Τόμιτς και Μανώλη Δεμένικο και στο Εράσμιο ο υπεύθυνος αποκατάστασης Γιώργος Τσονάκας μαζί με τον Παντελή Καπετάνο και τον Πέτρο Ορφανίδη.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ από το απόγευμα της Τρίτης θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί προπονητικό δίτερμα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال