Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς νερό οι Σάπες – Σε εξέλιξη η διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης των δεξαμενών (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης των δεξαμενών που υδροδοτούν την πόλη των Σαπών.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μεχμέτ Αλή επέβλεψε την εργασία σύνδεσης τους με το νέο δίκτυο της πόλης το οποίο, σύντομα και μετά από σχετικό προγραμματισμό θα δοθεί σταδιακά σε χρήση και πλέον οι Σάπες θα υδροδοτούνται από ένα σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης.
“Η δημοτική αρχή προτάσσει την επίλυση του θέματος της υδροδότησης των Σαπών και εργάζεται συστηματικά προς την κατεύθυνση αυτή προσπαθώντας να εξασφαλίσει την μη ταλαιπωρία των συνδημοτών που επί χρόνια υπόφεραν από τις συνεχείς διακοπές.Να σημειωθεί ότι φέτος και μετά από πολλά χρόνια δεν υπήρξαν διακοπές στην υδροδότηση που να διαταράξουν την καθημερινότητα της πόλης” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος. 
Μάλιστα σήμερα μέρα διακοπής της υδροδότησης στις Σάπες ο Δήμος σε συνεργασία με το στρατό τοποθέτησε 5 υδροφόρες στα σχολεία των Σαπών για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Να σημειωθεί ότι και αύριο δεν θα υπάρχει νερό το οποίο θα επανέλθει την Πέμπτη ωστόσο οι δημότες δεν θα πρέπει να το πιουν καθ’ όλη τη διάρκειά της μέρας αυτής.
Η ομαλότητα θα επανέλθει την Παρασκευή.
Ο Δήμος ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία πλην όμως η διαδικασία ήταν επιβεβλημένη, πρωτίστως, για λόγους δημόσιας υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα