Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγιασμός και έναρξη νέου εκπαιδευτικούς έτους στις Αστυνομικές Σχολές

Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (27-11-2015) τελετή αγιασμού στις εγκαταστάσεις  των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ρεθύμνου της Σχολής Αστυφυλάκων, για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2015-2016. 
Στην τελετή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής την οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής  Παντελεήμων, παρέστη ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Σώματος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Καλαϊτζή. Επίσης παρέστη ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκράνας. 
Στην τελετή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου την οποία χοροστάτησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Νικόλαος Νικηφόρος, παρέστη ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Σώματος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης , Υποστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης συνοδευόμενος από το βοηθό του Ταξίαρχο Ανδρέα Δασκαλάκη. 
Στην τελετή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου την οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Ζαμπουνίδης, παρέστη ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Σώματος , ο Διευθυντής Αστυνομίας Ορεστιάδας , Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Συριτούδης.
Από τους εκπροσώπους της Ηγεσίας απευθύνθηκαν προς τους Δόκιμους Αστυφύλακες σύντομοι χαιρετισμοί. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα