Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Viber: Τώρα μπορείτε να σβήνετε τα μηνύματά σας ακόμα και αν έχουν σταλεί

Κοινοποίηση

Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας. Να έχουμε δηλαδή στείλει ένα μήνυμα που μετανιώσαμε που πατήσαμε το send στην συσκευή μας, και θα θέλαμε να υπήρχε ένας τρόπος να μπορούσαμε να το πάρουμε πίσω, ή και να το σβήσουμε. 
Τις ευχές όλων ανεξαιρέτως των χρηστών του Διαδικτύου φαίνεται ότι εισακούστηκαν από την Viber η οποία την έκδοση 5.6.5 της δημοφιλούς πλατφόρμας επικοινωνίας, προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να σβήσει εκ των υστέρων ένα μήνυμα που έχει στείλει και θέλει να το πάρει… πίσω.
Το Viber προσφέρει πλέον την δυνατότητα διαγραφής του μηνύματος που έχει φθάσει ήδη στον παραλήπτη, ανεξαρτήτως αν το έχει ήδη διαβάσει ή όχι ακόμα. Μάλιστα μπορεί κανείς να επιλέξει αν θέλει να σβήσει το μήνυμα μόνο από τον παραλήπτη, μόνο από το δικό του τηλέφωνο ή και από τα δύο. 
Η νέα δυνατότητα του Viber λειτουργεί σε συσκευές iOS 9 προς το παρόν, ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες. Και πάντως είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το καλό παράδειγμα και για άλλες εφαρμογές αποστολής μηνυμάτων, οι οποίες προβλέπουμε ότι θα υιοθετήσουν πολύ γρήγορα αυτή τη νέα και πολύ χρήσιμη ιδιότητα του Viber.
seleo.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα