Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κι αν είσαι και παπάς, με το… πατίνι σου θα πας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Δυο πράγματα δεν φανταζόταν ο ιερέας της ιστορίας μας: ότι θα γίνει viral και ότι θα μπει σε… μπελάδες γιατί αποφάσισε να κάνει τη λειτουργία των Χριστουγέννων πάνω σε… πατίνι! Κι όμως, συνέβη στις Φιλιππίνες.
Ο παπάς από τις Φιλιππίνες θέλησε να… πρωτοτυπήσει και την παραμονή των Χριστουγέννων εμφανίστηκε στην εκκλησία του για τη λειτουργία πάνω σε… τελευταίας τεχνολογίας hobercraft.
Video που φυσικά έχει γίνει viral τον δείχνει πάνω στο… πατίνι του και με ένα μικρόφωνο στο χέρι να κινείται ανάμεσα στο ποίμνιό του. Το οποίο μάλιστα απόλαυσε την πρωτότυπη, αν μη τι άλλο, λειτουργία.
Όχι όλοι βέβαια, αφού κάποιοι δυσαρεστήθηκαν και τα παράπονά τους έφτασαν μέχρι τον Επίσκοπο, ο οποίος αποφάσισε να θέσει τον gadget-ακια παπά σε αργία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επισκοπής του Σαν Πάμπλο, ο ιερέας υποστήριξε πως ήταν κάτι σαν… κάλεσμα για εκείνον αλλά έχει καταλάβει ότι η πράξη του δεν ήταν σωστή και υποσχέθηκε να μην επαναληφθεί ξανά.
«Θα μείνει εκτός ενορίας και θα περάσει ένα διάστημα για να καταλάβει τον αντίκτυπο της πράξης του», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή: pix11.com
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα