Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι 5 “χρυσοί” κανόνες για να διατηρήσετε τη φλόγα στη σχέση σας

Κοινοποίηση

Θέλετε να κρατήσετε “ζωντανή” τη σχέση σας; Εκτός από την καθημερινή προσπάθεια που κάθε ζευγάρι οφείλει να κάνει, αν θέλει να δείξει ότι ενδιαφέρεται, υπάρχουν και 5 χρυσοί κανόνες για να διατηρήσετε τη “φλόγα” αναμμένη.
Ποιοι είναι αυτοί;
Αγγιγμα
Μην φοβάστε να αγγίξετε το ταίρι σας. Αγκαλιαστείτε στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, πιαστείτε χέρι-χέρι προχωρώντας στο δρόμο, τολμήστε ένα ερωτικό χάδι κάτω από το τραπέζι, ακόμα κι αν βρίσκεστε μεταξύ φίλων και συγγενών. Είναι σίγουρο ότι θα τον/την αιφνιδιάσετε στην αρχή, όμως η ανταπόκριση που θα βρείτε είναι θετική κατά 96%, σύμφωνα με την έρευνα!
Εκπληξη
Δεν χρειάζεται να είναι ούτε δώρο, ούτε ακριβό δείπνο, ούτε βραδιά σε ξενοδοχείο. Μπορεί να είναι κάτι απλούστατο π.χ. ένα σημείωμα αγάπης που θα αφήσετε στην τσάντα της ή στον χαρτοφύλακά του και θα το δει σε άσχετη στιγμή. Η ένα μικρό αντικείμενο που γνωρίζετε ότι του/της αρέσει, ή να του/της μαγειρέψετε το αγαπημένο φαγητό, που θυμίζει άλλες στιγμές.
Συζήτηση
Δεν είναι ανάγκη με το που γυρνάτε σπίτι να φορτώνετε το ταίρι σας με τα προβλήματα που προέκυψαν στη δουλειά σας ή τους προβληματισμούς για τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν. Κλειδώστε τα προβλήματά σας μακριά, έστω κι αν αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια. Αφήστε αυτές τις συζητήσεις για το πρωί, πριν ξεκινήσετε για τη δουλειά σας, όπου η διάθεση είναι πολύ πιο αισιόδοξη. Θυμηθείτε το κοινό σας παρελθόν, γελάστε με τα αστεία που σας έτυχαν όλα αυτά τα χρόνια, δείτε μαζί φωτογραφίες από τις διακοπές.
Ομολογία
Διαλαλήστε τον έρωτά σας σε φίλους και γνωστούς, παινέψτε τον άνθρωπό σας σε κοινές παρέες, γράψτε μηνύματα στον τοίχο του στο Facebook. Δείξτε της/του ότι νιώθετε σα να μην έχει περάσει μια μέρα από τότε που γνωριστήκατε, κι ας μη νιώθετε ακριβώς έτσι. Είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθεί.
Ερωτισμός
Αν το σeξ έχει γίνει ρουτίνα, στο κρεβάτι και… σιωπηλά μην καταλάβουν τίποτα τα παιδιά, φροντίστε να αλλάξετε. Μια επίσκεψη στο sεx shop μπορεί να φαίνεται ακραία, αλλά δεν υπάρχει λόγος να καταφεύγετε σε βοηθήματα. Τα σeξι εσώρουχα και κυρίως η σeξι διάθεση αρκούν. Εκμεταλλευθείτε τις στιγμές που είστε μόνοι στο σπίτι ή επιδιώξτε μια τετ-α-τετ συνάντηση σε άλλο χώρο, πλησιάστε ερωτικά τον άνθρωπό σας και θα τον δείτε να ανάβει στη στιγμή.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα