Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε χρόνο ρεκόρ “εξαφανίστηκε” ο μόσχος 310 κιλών στον Έβρο – Τρικούβερτο γλέντι (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με πολύ… φαγητό, κέφι και χορό αποχαιρέτησαν την Τρίτη οι κάτοικοι στις Φέρες, του Έβρου, το 2015, τοποθετώντας μάλιστα στην σούβλα, στην Κεντρική Πλατεία, έναν μόσχο 310 κιλών! 
Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και πλέον έχει μετατραπεί σε θεσμό, ενώ φέτος διανεμήθηκαν περίπου 1.500 μερίδες φαγητού, που καταναλώθηκαν κυριολεκτικά σε χρόνο ρεκόρ. 
Ο μόσχος τοποθετήθηκε στην σχάρα από το βράδυ της Δευτέρας όταν και ξεκίνησε το γλέντι, που κορυφώθηκε το απόγευμα της επομένης. 
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Φερών κος Νικόλαος Γκότσης “καταναλώθηκε σήμερα πάλι για 4η χρονιά, σε χρόνο ρεκόρ ο μόσχος των 310 ΚΙΛΏΝ στην σούβλα .. Το μοσχάρι ήταν προσφορά του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Φερών και ενταγμένο στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Φερών . Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην ετοιμασία και στο πραγματικά επιτυχημένο του ψήσιμο.  Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Για την διάθεση του κρασιού την ποτοποιία Μπέλα και τα Εβρίτικά Κελάρια. Τα βιολογικά προϊόντα Κοκκινομάτη και την ΕΑΣ Έβρου για την διάθεση τυριού , την 31η Μ/Κ Ταξιαρχία μας για την τοποθέτηση των σκηνών, τον ΤΟΕΒ Φερών . Τον όμιλο ‘ΟΡΦΈΑ΄ για το χορευτικό του συγκρότημα, αλλά και το διάθεση των ψητών στους πολίτες σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόρου”. 


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα