Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θωρακίζονται αντιπλημμυρικά οι Σάπες – Επιθεώρησε έργα ο Δήμαρχος (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης συνοδευόμενος από στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος επισκέφθηκε τον οικισμό των Αμφίων όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοικότητας Σ.Σταυρίδη είδε τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στις εισόδους του οικισμού που έχουν ολοκληρωθεί και οι οποίες βοηθούν στην αποστράγγιση των χωραφιών και παρέχουν στον οικισμό ,για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια σημαντική προστασία.
Ακολούθως μαζί με τον Πρόεδρο της ΤΚ Αρίσβης Α.Σαλή βρέθηκε στην Αρίσβη και παρακολούθησε την εξέλιξη του καθαρισμού της αποστραγγιστικής τάφρου του οικισμού που προχωρά με ταχύτατο ρυθμό.
Ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών εξέφρασε την ικανοποίησή του για  την πορεία των έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης  που φέτος υλοποιούνται σε ολόκληρο το εύρος του Δήμου, κυρίως με ίδια χρηματοδότηση και μέσα, σε μία αντίξοη εποχή με στοχευμένο τρόπο που αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία των οικισμών από την εκδήλωση ακραίων φαινομένων παρόμοιων με εκείνων που εκδηλώθηκαν πέρσι και ήταν πρωτοφανείς στα ιστορικά του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα