Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έβρος: Αυτή είναι η γυναίκα που δήλωσε ότι θέλει να γεννήσει παιδιά για να γίνουν στρατιώτες του Αλλάχ!

Κοινοποίηση

Εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ για την αρπαγή ανηλίκου – Ο πατέρας που παρέλαβε ήδη το 4χρονο παιδί υποστηρίζει πως η σύζυγός του θέλει να πάει να πολεμήσει με τους Τζιχαντιστές…
Μητέρα και ανήλικο παιδί μεταφέρθηκαν την Πέμπτη στο αστυνομικό τμήμα Φερρών ενώ ενημερώθηκαν εκτός από την Ιντερπόλ δια της διπλωματικής οδού οι πρεσβείες της Αιγύπτου και της Ελβετίας όπως και ο σύζυγός της στην Αίγυπτο ο οποίος κατάφθασε στην Αλεξανδρούπολη.
Ανακρινόμενη στην αρχή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι θα πήγαινε στην Συρία για να ενταχθεί στο ISIS όπου σκόπευε να φέρει στον κόσμο και άλλα παιδιά για να γίνουν “στρατιώτες του Αλλάχ”. Αργότερα όμως και αφού ο σύζυγός της κατέθεσε πως σχεδίαζε από καιρό να φύγει με το παιδί τους στην Συρία για να πολεμήσει μέσα από τις γραμμές του Ισλαμικού Κράτους, το αρνήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας πήρε το παιδί και επέστρεψε στην Αίγυπτο, με τη γυναίκα να δηλώνει πως θα συνεχίσει το ταξίδι προς την Τουρκία χωρίς να ξεκαθαρίσει εάν θα φτάσει στην Συρία. Με δεδομένο πάντως ότι είχε παρέλθει το αυτόφωρο-η δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου που είχε σχηματιστεί προ διμήνου-δεν φυλακίστηκε και έτσι είναι ελεύθερη να αποφασίσει για το τι θα κάνει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα κατευθύνεται στη Θεσσαλονίκη.
newsit.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα