Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δράμα: Προφυλακιστέος με βαριές κατηγορίες ο νοσηλευτής για ασέλγεια σε γυναίκα ασθενή

Κοινοποίηση


Στον ανακριτή οδηγήθηκε εκ νέου ο νοσηλευτής που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε σε 22χρονη, λίγη ώρα μετά, που η νεαρή κοπέλα είχε βγει από την αίθουσα του χειρουργείου.
Χθες, ο εν λόγω νοσηλευτής προσήχθη στον ανακριτή Δράμας μετά την 48ωρη προθεσμία που είχε πάρει από την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με δηλώσεις στην dramini.gr του δικηγόρου της οικογένειας, της 22χρονης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αλλά του ασκήθηκε και συμπληρωματική δίωξη γιατί ήταν υπάλληλος . Για το νέο αυτό στοιχείο ο νοσηλευτής, με τον δικηγόρο του ζήτησαν και πήραν εκ νέου 24ωρη προθεσμία για απολογία.
Έτσι σήμερα ξαναβρέθηκε ενώπιων των ανακριτικών αρχών απολογούμενος. Μετά το πέρας τις διαδικασίας ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τις εξής κατηγορίες: Κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατάχρηση σε ασέλγεια (αποδεχόμενος ο ανακριτής ότι δεν υπάρχει καμία σωματική επαφή), υπεξαίρεση από την υπηρεσία, έκθεση σε κίνδυνο και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Από τη μεριά των γονιών της κοπέλας, το κύριο μέλημα τους είναι να ξεπεράσει το σοκ που έπαθε το παιδί τους όσο το δυνατόν συντομότερα και να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Η 22χρονη κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Δράμας χτες το πρωί. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες δέχτηκε ψυχική υποστήριξη από ψυχολόγο.
Η είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, συγκλονίζει και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, του νοσοκομείου Δράμας, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το σωματείο των εργαζομένων του Γ.Ν. Δράμας αναμένεται τις επόμενες μέρες να εκδώσει σχετική ανακοίνωση…
Όσο για το το πώς κατείχε ο νοσηλευτής τα συγκεκριμένο αναισθητικό σκεύασμα; Ακόμα παραμένει άγνωστο ενώ για το λόγο αυτό αλλά και για όλο το θέμα, η προσωρινή διοίκηση έχει διάταξη ήδη Ε.Δ.Ε. Παράλληλα αναμένει εντολή από τα κεντρικά της 4ης Υ.Π.Ε. , για τις διοικητικές κυρώσεις που προκύπτουν, μιας και ο 47χρονος νοσηλευτής ήταν με καθεστώς μετακίνησης από το νοσοκομείο του Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης
Πηγή: dramini.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα