Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ελληνίδα που έζησε τον τρόμο στην Κωνσταντινούπολη! “Φώναξα έκρηξη!”

Κοινοποίηση

Η εικονολήπτρια Ευρώπη Κατσαούνη ζει στην Κωνσταντινούπολη με τον σύζυγό της εδώ και ένα χρόνο. Τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στην πλατεία Σουλτάν Αχμέτ, στην τουριστική περιοχή ανάμεσα στην Αγιά Σοφιά και το Μπλε Τζαμί, βρισκόταν στο σπίτι της.
“Ήμουν σπίτι μου και κάποια στιγμή ακούω έναν εκκωφαντικό θόρυβο! Φωνάζω στον άνδρα μου… ΕΚΡΗΞΗ!” περιγράφει στο tempo24.gr η εικονολήπτρια που κατάγεται από την Πάτρα. Πριν από μερικές μέρες βρισκόταν στην περιοχή όπου νωρίς το πρωί της Τρίτης (12.01.2016) σημειώθηκε η αιματηρή έκρηξη με τον μέχρι στιγμής απολογισμό να έχει φτάσει τους 10 νεκρούς και τους 15 τραυματίες!
Το ζευγάρι μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη καθώς ο άνδρας της κας Κατσαούνη είναι δημοσιογράφος και εργάζεται στο κρατικό γερμανικό κανάλι. “Μας πήρε λίγα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί μέχρι που αρχίσαμε τη δουλειά για το κανάλι. Τελικά η έκρηξη ήταν στο Σουλτάν Αχμέτ, στην πλατεία της Αγιάς Σοφίας το πιο τουριστικό μέρος της πόλης. Πριν από λίγες μέρες ήμουν εκεί και έβγαζα φωτογραφίες…”, είπε.
Η Ευρώπη Κατσαούνη περιέγραψε και τον τρόμο όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και όλων των ξένων που μένουν στην Κωνσταντινούπολη. “Έχω βαρεθεί να προσέχω. Τώρα έχω αρχίσει να φοβάμαι”, είπε.
Πηγή: tempo24.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα