Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κορυφαίο τρολάρισμα καταζητούμενου! Έστειλε selfie στην αστυνομία

Κοινοποίηση

Ο Donald “Chip” Pugh δεν ήταν άγνωστος στις αρχές. Από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, οι αρχές ανέβασαν φωτογραφία από τη σύλληψή του στο Facebook.
Δεν φάνηκε όμως να τον ευχαριστεί η όχι και τόσο κολακευτική φωτογραφία του και έτσι αποφάσισε να “βοηθήσει” τους αστυνομικούς. Τους έστειλε έτσι μια selfie του! “Ορίστε μια καλύτερη φωτογραφία. Αυτή είναι απαίσια” ήταν το μήνυμα που τη συνόδευε.
Αφού οι αρχές ανέβασαν μαζί με τις προηγούμενες φωτογραφίες αρχείου και τη selfie που τους έστειλε, δεν παρέλειψαν να του στείλουν και το δικό τους μήνυμα. “Αυτή τη φωτογραφία μας την έστειλε ο ίδιος ο Donald “Chip” Pugh. Τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια, αλλά τώρα θα εκτιμούσαμε αν θα μπορούσε και να έρθει να μας μιλήσει στο LPD για όσα κατηγορείται”.
Από τη στιγμή της ανάρτησης στις 6 Ιανουαρίου, η φωτογραφία έχει περισσότερα από 2.000 likes, 1.500 κοινοποιήσεις και 400 σχόλια. Ο 45χρονος καταζητείται από τις αρχές στη βορειοδυτική πόλη του Οχάιο Lima επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετά την κατηγορία του για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών. Σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται επίσης σε περιστατικά βανδαλισμού και σε εμπρησμό.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα